BIVŠA TEEN ZVIJEZDA

DEBAKL DOBITNIKA PORINA NA THE VOICEU Daniel Beni danas radi u trgovini madracima: 'Nije mi žao što sam došao, ali više neću'

Bilo je pomalo tužno vidjeti da se nekadašnjoj tinejdžerskoj zvijezdi Danielu Beniju, pjevaču grupe Teens, u drugoj emisiji showa “The Voice - Najljepši glas Hrvatske” nije okrenuo niti jedan član žirija. Tony Cetinski, Ivan Dečak, Jacques Houdek i Indira Levak složili su se da je Danielu nešto nedostajalo: iskra, oštrina, sigurnost... Imali su dojam da nije pokazao sve što može, a Jacques ga je prvi prepoznao kad su se stolci okrenuli.

Podsjetimo, grupa Teens je svojedobno dobila i Porin za najboljeg novog izvođača. Iako izvedba hita Dine Dvornika “Hipnotiziran” nije bila dovoljno dobra da Beni ostane u natjecanju, on nije razočaran.

I dalje će se, kaže, baviti glazbom. Osim što radi u trgovini madracima, mladi glazbenik već šest godina ima svoj bend, D’Beni bend, koji je počeo raditi i na autorskim pjesmama.

- Nisam gledao show u subotu, imao sam svirku, ali nisam razočaran. Žena me prijavila bez mog znanja, čak sam razmišljao hoću li uopće otići, ali na kraju mi je bilo drago da jesam. Sreo sam kolege, a i pokazao sam ljudima, publici, da sam još tu. Ja sam zadovoljan nastupom, ali dogodine se neću prijaviti - komentirao je pjevač svoj nastup u HRT-ovom showu.

A i Jacques je u subotu počeo puniti svoj tim. Nakon što je u prvoj emsiji ostao bez ijednog kandidata, drugu je završio s njih troje u ekipi. Indiri se pridružilo dvoje i trenutačno ima najbrojniji tim s petero natjecatelja, dok Tony Cetinski, nakon odabira jedne, te Ivan Dečak dviju kandidatkinja, u timovima imaju po četvero natjecatelja.

Među svima koji su nastupili u drugoj emisiji samo je jedna natjecateljica, Mirna Ružić, navela sve četvero mentora da joj se okrenu. Zagrepčanka Mirna na audiciji je izvela “Soon we’ll be found” pjevačice Sie i očarala mentore čistoćom i ljepotom glasa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:16