IMA TEK 2 GODINE

DAVID BECKHAM PONOSAN NA SVOJU KĆERKICU Malena Harper krenula tatinim stopama!

David Beckham je otkrio kako je njegova 2-godišnja kćerkica pravi mali nogometni talent!
 AFP

David Beckham ponosni je otac četvero djece. Iako ga mediji često pitaju koji će od njegova tri sina naslijediti tatine 'zlatne kopačke', David je ovog puta iznenadio odgovorom kako bi to mogla čak biti i kćerkica Harper Seven.

David je u jednom intervjuu otkrio kako malena Harper ima napredne nogometne vještine. Ipak, Harper ima tek 2 godine pa loptu po travnjaku naganja zajedno sa svojom braćom, 14-godišnjim Brooklynom, 12-godišnjim Romeom i 9-godišnjim Cruzom.

'Njezine vještine napreduju jako dobro! Impresionirala me! Vidjet ćemo hoće li ići mojim stopama ili ne, ali obožava se igrati s braćom', otkrio je David. Američki mediji također šuškaju kako bi i 14-godišnji Brooklyn mogao ostvariti impozantnu nogometnu karijeru poput tate te da je korak do potpisivanja velikog ugovora s Manchester Unitedom, no David to nije htio potvrditi.

'Brooklyn nije blizu potpisivanja ičega, on samo uživa u onome čime se bavi. Igra nogomet i uživa u tome kao i svaki dečko njegovih godina što je zapravo zaista sjajno', rekao je David.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 15:24