SVADBA STARIJE KĆERI

DANAS SE UDAJE TAMARA ECCLESTONE Želi nadmašiti sestru Petru, ali tata Bernie ne da više od 5 milijuna funti za svadbu!

Mladenka je sa svojim odabranikom sletjela u Nicu privatnim avionom u nedjelju, a s njom su stigle i sestra Petra sa suprugom Jamesom Stuntom i majka Slavica
 AFP

Jedna od najbogatijih nasljednica svijeta Tamara Ecclestone , starija kćer šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea, danas će, nakon kratke i burne veze s bivšim brokerom Jayem Rutlandom, na jugu Francuske u jednom od najskupljih hotela svijeta, luksuznom Grand Hotel Du Camp Ferrat, izreći svoje sudbonosno “da” na četverodnevnom vjenčanju koje je već proglašeno najekstravagantnijim događajem godine. Sudeći samo po izvođačima i listi od 150 uzvanika s isključivo svjetske A liste bogatih i slavnih, ceremonija bi mogla preći i svotu od 12 milijuna funti koliko je Bernie izdvojio za vjenčanje mlađe kćeri Petre prije dvije godine u dvorcu Bracciano nedaleko od Rima, no navodno sada nije spreman dati više od pet milijuna funti.

Privatni avion

Naime, Tamara je poželjela da joj na vjenčanju pjeva Sir Elton John, a za prvi svadbeni ples “uskočit” će Lionel Richie s njezinom omiljenom pjesmom “All Night Long”, svoj dio imat će i DJ Calvin Harris, kao i DJ Mark Ronson. Čitav hotel, njegovih 73 ležaja rezervirani su za slavne uzvanike, među kojima su i oni kraljevskog podrijetla poput vojvotkinje od Yorka i princeza Beatrice i Eugenie te Sarah Ferguson, Rosie Huntington-Whiteley i nezaobilazne Paris Hilton, a samo trošak spavanja iznosi vrtoglavih 600.000 funti. Kako hotel nudi sav mogući luksuz koji se očekuje od Azurne obale, uzvanici će se tijekom vjenčanja, ne razmišljajući o mogućim neželjenim gostima, jer ipak je sav hotel njihov, moći opuštati u olimpijskom bazenu s pogledom na otvoreno more uz vintage šampanjac i delicije.

Mladenka je sa svojim odabranikom sletjela u Nicu privatnim avionom u nedjelju, a s njom su stigle i sestra Petra sa suprugom Jamesom Stuntom i majka Slavica. Kako bi osigurala da su sve oči uprte u nju, Tamara je za put odjenula prozirnu svjetlozelenu haljinicu kroz koju se nazirao crni grudnjak, a tom je prilikom pokazala i preplanuli ten na kojem je radila posljednjih mjeseci obilazeći luksuzna ljetovališta sa zaručnikom. Naravno, u Nicu je stigla i čitava “planina” prtljage koju je osiguranje pažljivo unosilo u automobile, a s posebnom je pažnjom tretirana oprava zaštićena navlakom s Chanelovim znakom. Obitelj je do hotela otišla s nekoliko luksuznih automobila Rolls Royce Phantom.

NEDJELJNI DONOSI CIJELU ISTINU Slavica Radić slikala se gola zbog siromaštva, a Tamara Ecclestone zbog želje za slavom

Već zakoniti

Prije puta u Francusku par je viđen kako uživa u svojoj posljednjoj večeri kao dečko i cura u restoranu Osteria Basilico u londonskom Notting Hillu u subotu uvečer. Također, prije nego što uplove u bračnu luku pred obitelji i prijateljima Tamara i njezin Jay izrekli su bračne zavjete i u Londonu. U petak su jednostavno odjeveni odradili obred u matičnom uredu Kensington & Chelsea u staroj Gradskoj vjećnici koju su napustili s velikim osmijehom na licu držeći se za ruke nakon službene procedure. Tako su se osigurali da će njihovo francusko vjenčanje biti legalno i u domovini. Četvrtak je pak bio rezerviran za Tamarinu sestru Petru i supruga Jamesa koji su u London doletjeli iz Los Angelesa.

Odmor u Dubaiju

Iako su pripreme za vjenčanje bile u punom jeku, sestre su sa svojim lošijim polovicama izašle na humanitarnu večeru Ormeley Dinner u Bridgewater Houseu na kojoj je počasni gost bio princ Charles i pritom su obje zasjale u blještavim zlatnim opravama, naglašavajući kako su oduševljene što su, nakon dulje razdvojenosti, napokon zajedno. A budući da na njezinom velikom danu radi čitava vojska organizatora vjenčanja, Tamara je mogla opušteno uživati u svojim posljednjim danima koje provodi kao gospođica, pa je do zadnjeg trenutka sa svojim Jayem uživala obilazeći luksuzna odmorišta, a posljednji u nizu bio je Dubai. Sastanak s dizajnericom Verom Wang odradila je još u travnju u New Yorku, pa će vjerojatno kao i njezina sestra zasjati upravo u njezinoj vjenčanici.

TAMARA ECCLESTONE SKIDA SE ZA PLAYBOY Vruće fotografije objavila je na Twitteru

Šest mjeseci u vezi

Iako je malo tko vjerovao da će se zaruke buduće milijarderke i bivšeg brokera prilično mutne prošlosti, osuđenog za prijevare, ali i za dilanje kokaina, održati Jayu Rutlandu pošlo je za rukom ono to nijednom od dvojice bivših zaručnika Tamare Ecclestone nije. Ne samo da ju je zaručio u veljači, samo mjesec dana nakon početka veze, već je, nakon samo pola godine otkako su zajedno, uspio s bogatašicom stati i pred oltar. I to ne bilo kako, jer danas kreće vjenčanje koje počinje “zaručničkom večerom”, nastavlja se dvodnevnom svadbom i završava zabavom na luksuznoj superjahti.

Rivalstvo u trošenju tatina bogatstva

Kada mlađa sestra na vjenčanje potroši 12 milijuna funti, starija nikako ne može ići ispod toga, barem kad je riječ o Tamari Ecclestone.

- Petrino vjenčanje bilo je najbolje na kojem sam bila. I ja bih željela imati takvo u inozemstvu. Ne znam samo kako da ga napravim tako glamuroznim. Mora biti stvarno posebno. Moj san je da mi za prvu pjesmu Lionel Richie otpjeva “All Night Long”. Tako sam uzbuđena - ispričala je Tamara.

Pa krenimo redom, Petra je odabrala Italiju, a Tamara Francusku, i to jedan od najskupljih hotela na svijetu. Zakupila je sve sobe, 73 kreveta, pa samo spavanje uzvanika stoji 600.000 funti. Kao i njezina sestra, Tamara će odjenuti kreaciju Vere Wang, što je dodatnih 100.000 funti. Samo na zabavljače starija će kći Bernieja Ecclestonea dati 3,5 milijuna funti, od čega će samo Elton John dobiti milijun plus dodatne troškove. Petra je platila grupi Black Eyed Peas oko 1,5 milijuna funti. A što očekivati od djevojke čija kolekcija torbica vrijedi 200.000 funti, ima posebnu sobu samo za cipele među kojih je 100 pari onih s potpisom Christiana Louboutina i vrijede 70.000 funti, a ima i dizajnerske odjeće koja se procjenjuje na milijun funti. Očito će Bernie Ecclestone morati opet pripremiti barem 12 milijuna funti, koliko je dao i mlađoj kćeri za njezin veliki dan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 17:59