EKSKLUZIVNI INTERVJU

DAILY MAIL SE POZIVA NA GLORIJU 'Slavni glumac za hrvatski časopis je rekao kako brak očito nije za njega'

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 11: Actor Sean Bean speaks on the phone on the trading floor during the BGC Charity Day 2013 at BGC Partners on September 11, 2013 in London, England. (Photo by Tim P. Whitby/Getty Images for BGC Partners)
 Tim P. Whitby / 2013 Getty Images

Nakon što se zvijezda filma 'Gospodar prstenova', 55-godišnji Sean Bean po peti put zaručio, mnogi njegovi fanovi ostali su iznenađeni. Naime, prije tri godine, nakon četvrtog razvoda, u ekskluzivnom intervjuu za časopis Gloria Sean je komentirao svoj neuspjeh u bračnom životu.

'Naravno da vjerujem u ljubav unatoč četiri razvoda. Ne postoji čovjek koji ne vjeruje u ljubav. Ali brak, to odgovara nekim ljudima, ali očito ne i meni', prenio je britanski Daily Mail izjavu iz ekskluzivnog intervjua koji je slavni Britanac dao za Gloriju još 2011. godine pod nazivom 'Sean Bean: Vjerujem u ljubav i nakon četiri propala braka'.

Ipak, čini se kako je nekadašnja dadilja, 29-godišnja Ashley Moore vratila vjeru u brak 55-godišnjem glumcu. Kako piše Daily Express Sean je jako zaljubljen i misli da će s njom biti zaista sretan.

Foto: Screenshot/Daily Mail

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 15:23