PRIZNALA

CURE NOVI DETALJI IZ KNJIGE CAMERON DIAZ 'Botox mi je izobličio lice'

 Instagram

Cameron Diaz prije samo nekoliko dana objavila je knjigu 'The Body Book' posvećenu mlađim naraštajima djevojaka kako ne bi radile iste greške koje je činila ona tijekom njezinih mlađih dana, a ona bi se uskoro trebala naći na policama knjižara.

Nakon što je procurio dio knjige u kojem Cameron moli čitateljice da ne depiliraju svoje intimne dijelove tijela, sad je procurio i ulomak koji govori o tome kako je koristila botox te kako je na nju utjecao.

'Lice mi se izobličilo, nakon toga sam shvatila da ne želim tako izgledati. Radije ću gledati kako starim nego imati lice koje nije moje', napisala je u knjizi.

Otkrila je i kako joj, za razliku od većine hollywoodskih zvijezda, ne smetaju njezine bore na licu te da voli svoje 'smijalice', a o odlasku 'pod nož' uopće ne razmišlja.

Podsjetimo, Cameron se novom knjigom pohvalila još prije mjesec dana kad je objavila vijest na Twitteru te poručila obožavateljicama da će uskoro i same moći imati svoj primjerak.

Tad je pozirala sa fotkom na kojoj nije imala šminke na licu.

'Ovo je jedan od trenutaka na koje sam najponosnija. Objavila sam knjigu The Body Book. Napisala sam ovu knjigu za vas i vaše tijelo', napisala je.

Projekt je to kojim je Cameron pokušala utjecati na mlade djevojke da zdravo žive i zdravo se hrane radi vlastitog zdravlja i što bolje budućnosti. Upravo iz tog razloga je 41-godišnja glumica objavila svoju fotografiju bez šminke na licu i poslužila kao primjer curama.

Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:42