CRISTIANO JE SAM

CURE DETALJI PREKIDA 'Ronaldo je ostavio Irinu jer nije htjela ići na rođendan njegove mame'

 Screenshot

Već neko vrijeme šuška se o prekidu Irine Shayk i Cristiana Ronalda, a Irinin izostanak sa Zlatne lopte te prekid prijateljstva na Twitteru samo je dodatno pojačao glasine. Kako piše portuglaski Correio da Manha, par je prekinuo nakon svađe oko toga zašto Irina ne želi ići na rođendanski tulum Ronaldove mame.

'Cristiano je želio iznenaditi svoju majku i, budući da je proveo Božić s Irinom u Dubaiju, planirao je biti s mamom za njezin rođendan, no Irina nije željela ići. Jako su se posvađali, a on je Novu godinu proveo sam sa svojim sinom. Irina je loše pričala o Dolores, a Ronaldo je zauzeo majčinu stranu. To je bila kap koja je prelila čašu i već posljednjih nekoliko mjeseci njih dvoje imaju loš odnos', piše Correio da Manha.

Razlog zbog kojeg Irina i Dolores Ronaldo nisu u dobrim odnosima navodno je taj što Dolores misli da Irina nije dovoljno dobra maćeha za njezinog unuka, Cristianovog sina.

'Dolores je htjela ženu koja će biti dobra majka Cristianu Jr., a majčinstvo nije bilo prioritet u Irininom životu', otkrio je bliski izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 20:57