SLAVNI BREND

ĆORIĆ U DRUŠTVU BOLTA, MOURINHA I BRYANTA Naš mladi tenisač postao Hublotov maneken

 Clive Brunskill/Getty Images

Borna Ćorić postao je prvi tenisač koji je postao ambasador luksuzne švicarske linije satova, tvrtke Hublot. Tako je naš talentirani tenisač stigao u društvo ostalih sportskih velikana koji se ponose članstvom u ekskluzivnom klubu Hublotovih promotora, među kojima su Usain Bolt, Jose Mourinho, Kobe Bryant i drugi.

- Oduvijek sam obožavao satove, a Hublot mi je, bez ikakve dvojbe, najdraži brend. Fenomenalna je stvar za mene što imam priliku graditi odnos s tako uglednom tvrtkom sa samo 18 godina. Sve što Hublot predstavlja savršeno se uklapa u moj karakter i čini me jako ponosnim što sam ušao u društvo njihovih ambasadora uz veličine kakve su Jose Mourinho i Usain Bolt. To je ispunjenje snova za mene ! Želio bih zahvaliti Hublotu na ovoj jedinstvenoj prilici.

Generalni direktor Hublota Ricardo Guadalupe, također je oduševljen ovom suradnjom :

- Drago nam je da možemo poželjeti dobrodošlicu Borni u Hublotovu obitelj. Mi u Hublotu, paralelno s istraživanjima i unapređenjima našeg brenda, pokušavamo i ulagati u buduće sportske šampione. S obzirom na nevjerojatne rezultate koje je postigao u posljednjim godinama, Borna je sigurno ime koje će krojiti teniski vrh u godinama koje su pred nama. U ime Hublota čestitam Borni na ovim sjajnim postignućima i želim mu sve najbolje u ostatku sezone.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:08