SKRASIO SE S OSJEČANKOM

CLOONEY VOLI HRVATICU 'Razgovaraju satima, među njima je jaka kemija i to se vidi'

 Screenshot

Holivudski zavodnik George Clooney skrasio se u naručju atraktivne Hrvatice, piše časopis US Weekley donoseći informaciju da se slavni glumac zabavlja s britanskom manekenkom i TV voditeljicom rodom iz Osijeka, Monikom Jakišić.

Navodni dobro upućeni izvor tvdri da se George i Monika izvrsno slažu i da su u stalnom kontaktu od kada je glumac prekinuo sa Stacey Keibler.

- Razgovaraju satima, među njima je jaka kemija i to se vidi - naveo je anonimni izvor koji tvrdi da se seksualna napetost između Clooneyja i Jakišićke mogla osjetiti u zraku pri njihovom susretu u jednom londonskom noćnom klubu gdje su viđeni kako plešu i drže se za ruke.

Nakon toga pruiču su preuzeli različiti portali, a neki od njih su došli do novih informacija: Monika je navodno posjetila glumca u Los Angelesu, gdje je prespavala u njegovom domu.

Twitter

Da se Monika spetljala s Clooneyjem pisalo se još 2007., nakon što su objavljene fotografije na kojima se grle i ljube, no ona je tada tvrdila da su samo prijatelji. Priča je ponovno postala aktualna u svibnju ove godine kada se pisalo da su viđeni kako šetaju Londonom držeći se za ruke. Glumac je tada demantirao tu priču navodeći da se ni s kim nije šetao po Londonu ruku po ruku i da je sve izmišljotina.

- Ja i George se čujemo i družimo. Ja njega obožavam, on je super čovjek. Puno se voli šaliti, ima veliko srce, šarmantan je. On je vječiti neženja, ali ako jedan dan odluči da se ženi i dođe mi s prstenom, ja mu ne bi rekla ne - rekla je tada Monika.

I sada je priča opet aktualna, a Clooney je za razliku od svibnja slobodan... Je li i ovo samo prolazna avantura ili se George nakon prekida sa Stacey upustio u ozbiljnu vezu s ljepoticom koju, kako piše US Weekley zovu Croatian Sensation ostaje da vidimo, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:37