SEVERINA SE OKRENULA ISTOKU

Ljubav je buknula na gaži od 50.000 eura na Adi Ciganliji

Par je za svoj ‘medeni mjesec’ odabrao Pariz, a predah od posla će trajati punih mjesec dana

ZAGREB - Neobična ljubavna priča, u koju su mnogi teško i povjerovali dok početkom tjedna nisu osvanule prve zajedničke fotografije splitske pjevačice Severine Vučković i beogradskog poduzetnika Milana Popovića, rasplamsava se nevjerojatnom brzinom.

Tristotinjak uzvanika

Par se prvi put susreo na njegovu rođendanu prije nešto manje od mjesec dana, do srijede su već zajedno obišli Beograd, Budvu, Zagreb i Split, a trenutno se nalaze u Parizu. Iako je njihov prvotni plan bio zajedničko putovanje u osunčani Miami, gdje srpski kralj bakra posjeduje luksuzni apartman, na kraju su se ipak odlučili posjetiti egzotične destinacije, istočno od njihovih domovina, a njihov prvi zajednički odmor koji uključuje niz romantičnih putovanja trajat će do sredine veljače.

Milan i Severina zaljubili su se, kako je rekla pjevačica, na prvi pogled. No, kako bi se njihove oči i uživo susrele na njegovoj proslavi, priređenoj za tristotinjak uzvanika na Adi Ciganliji, srpski je poduzetnik, kako doznajemo, morao izdvojiti čak 50.000 eura da bi im Severina, uz sarajevskog pjevača Harisa Džinovića, svojom pojavom uveličala događaj. Iste je večeri najtraženija hrvatska pjevačica ostavila svog zaručnika, Riječanina Slavka Šajinovića, za kojeg su mnogi vjerovali da je “onaj pravi” i otisnula se u novu ljubavnu avanturu s poslovno iznimno uspješnim Popovićem, čijoj se zavidnoj imovini iz dana u dan u medijima pripisuje još jedna nekretnina ili luksuz više.

Megagliser

Tako je, primjerice, ovog tjedna za posjeta Severininoj majci u Splitu, koja ih je ugostila nakon što su prenoćili u njezinu stanu u Zagrebu, lokalnom stanovništvu za oko zapeo megagliser na suhom vezu u marini Kaštela, koji je u vlasništvu Severinina novog dečka.

Spominje se i luksuzni penthouse u Njegoševoj ulici u Beogradu, koji je nedavno upisao u imovinsku karticu. Igrom slučaja, u blizini atraktivne nekretnine stanuje i Severinina starija sestra Mara, a kako se Popović, prema pisanju tamošnjih medija, ne planira vratiti u Rusiju, gdje je razvio čitavo poslovno carstvo, predviđa se da bi upravo Beograd mogao postati novo ljubavno gnijezdo slavne pjevačice.

Veza više nije štimala

I dok se isprva čini da je Severina svog bivšeg zaručnika ostavila preko noći, upućeni tvrde da u njihovoj vezi posljednjih mjeseci nikako nisu cvjetale ruže. Iako se par, doznajemo, nije previše svađao niti su njihove nesuglasice prelazile u ozbiljnije razmirice, osjetilo se da Severina napušta brod koji tone. Pjevačica se prošle godine još više etablirala u svom zabavnjačkom poslu, i to u čitavoj regiji, a njezinu zaručniku, sasvim suprotno, posao nipošto nije išao za rukom. Vođenje teretane i rekreativnog centra s partnerima u Rijeci, čini se, nije dovoljan izvor prihoda pa je navodno počeo razmišljati i da odustane od toga. Severinin estradni uspon, koji gradi već gotovo dva desetljeća, Slavko Šajinović, čini se, jednostavno nije mogao pratiti.

Posjet prijateljima

Sudeći, pak, prema poslovnim uspjesima i nakrcanim bankovnim računima tajnovitog srpskog poduzetnika, Milanu Popoviću sigurno neće biti problem u stopu pratiti glazbenu zvijezdu. Shvatila je to, čini se, i sama Severina, koja svog novog dečka, otkako su zajedno, ne ispušta iz vida. Tijekom kratkog boravka u Zagrebu novopečeni par posjetio je i Severinine drage prijatelje, kod kojih su se zadržali na večeri, a kako doznajemo, ni u jednom trenutku nisu skrivali zaljubljenost.

Pjevačica je Popovića sve vrijeme držala za ruku i nježno se smiješila, a nema sumnje da jedno u drugom uživaju i više, kada su daleko od objektiva.

Slavko opet kod roditelja

Bivši dečko Slavko Šajnović već je duže "beskućnik" jer je vlastiti stan u Rijeci prodao prije par godina a nakon toga mijenjao je više podstanarskih lokacija. Kada smo ih prvi put snimili zajedno, na samom početku ljubavne veze, Slavko je živio u iznajmljenom stanu na Trsatu, a trenutno je u Voloskom kraj Opatije. Neki izvori tvrde da se upravo iseljava a pretpostavke su da se vraća u roditeljsku kuću u naselju Drenova iznad Rijeke. Nakon što je duže vrijeme bio zatvoren, navodno preuređuje sportski centar kojeg je Slavko uredio zajedno s partnerima. Kuloari bruje kako je taj biznis u ozbiljnoj krizi i da će morati pronaći drugi izvor zarade. ( N.H.)

Severina prodaje ROHBAU kuću na prekrasnim obroncima Učke

Kuću u selu Babiloni na obroncima Učke s prekrasnim pogledom na Kvarner kupila je Severina i ona je isključivo njezino vlasništvo, doznajemo iz bliskih krugova naše estradne zvijezde kojoj se dogodio veliki preokret u ljubavnom životu. Riječanin Slavko Šajinović za Severinu je definitivno završena priča, a nekretnina koju je ona kupila planirajući zajednički život vjerojatno će brzo u prodaju.

- U ovom trenutku Severina o toj kući ne razmišlja, otišla je na odmor, a kuću koja još nije ni dovršena sigurno će prodati - kažu nam upućeni. Da je toliko puta spominjano Sevkino ljubavno gnijezdo u kojem je planirala zajednički život sa Slavkom tek veliko, napušteno gradilište uvjerili smo se i sami na licu mjesta. Na objektu, dvoetažnoj kući od dvjestotinjak kvadrata, kupljenom od lokalnih poduzetnika u roh-bau fazi u ljeto 2009. godine, nije napravljeno mnogo. Ostakljeni su tek prozori pa i taj detalj upućuje na sve glasnije priče da je riječka ljubav popularne pjevačice dulje bila u krizi i sve je već vodilo kraju i prije fatalnog susreta s bogatim srpskim tajkunom. ( N. H.)

Labrador Picasso ostaje kod Slavka

Dvogodišnji labrador Picasso, kojeg je Severina kao rođendanski poklon u svibnju 2009. godine dobila od svog bivšeg zaručnika Slavka Šajinovića, najvjerojatnije se više nikad neće imati prilike ponovno poigrati sa svojom vlasnicom. Kako nam kažu njezini prijatelji, nakon što je upoznala Milana Popovića, Severina je osim sa Slavkom raskrstila i s Picassom, koji će ostati živjeti u Rijeci, kod Slavkovih roditelja Desanke i Radojice.

- Zbog čestih putovanja i brojnih obaveza, Picasso je ionako rijetko bio sa Severinom, a u Zagreb ga je dovozio Slavko. To nikako ne znači da Severina Picassa nije zavoljela , dapače, u vrijeme ljubavi sa Slavkom veselila se zamišljajući kako će labrador trčkarati u dvorištu kuće što ju je gradila iznad Opatije. Ali, život ju je, kao što znamo, odveo na neke nove puteve na kojima je Picasso više neće pratiti - kažu Sevini prijatelji. ( Kl. R. )

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:24