TVRDI DA JE ON ŽRTVA

JAVIO SE ČOVJEK KOJI JE IZGRIZAO SERGEJA TRIFUNOVIĆA 'Rekao je da sam slijepac i da on ne puši jeftine cigarete’

 Darko Tomas / CROPIX / Darko Tomas / CROPIX

Poznati srpski glumac Sergej Trifunović pronađen je ozlijeđen u noći s petka na subotu na beogradskom Vračaru. Srpski je Blic prenio da su ga našli u Njegoševoj ulici u blizini jednog restorana brze prehrane, a na šakama je imao ozljede od ugriza.

Kako se ispostavilo, muškarac koji je kasnije priveden na razgovor u policijsku stanicu ugrizao ga je za prste nakon čega je glumac potražio pomoć u bolnici gdje mu je dezinficirana rana.

Međutim, Kurir prenosi drugu stranu priče. Napadač je 41-godišnji Goran Ilić koji je u tom trenutku bio sa suprugom, a nakon incidenta ispitan je i pušten na slobodu premda ga čeka još saslušanja jer je protiv njega podignuta kaznena prijava.

On smatra da je ispao kriv samo zato što je buku digao slavni glumac koji je zapravo njega napao.

‘Nakon verbalnog nesporazuma koji se odigrao u pekari, a ticalo se gluposti, točnije cigareta i upaljača, Sergej Trifunović me počeo vrijeđati da sam slijepac i da on ne puši tako jeftine cigarete. Došlo je do fizičkog obračuna, a ugrizao sam ga za prst dok je on bio na meni i grebao me po licu. Nevjerojatno mi je da sam ja okrivljeni, a u stvari sam žrtva, a krivac postaje žrtva samo zato što je poznata osoba’, rekao je Ilić za Kurir.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 21:04