ĐIR PO JADRANU

Ecclestone plovi od Trogira do Dubrovnika

 CROPIX

Bernie Ecclestone očito ne zaboravlja ljepote Hrvatske, zemlje s kojom ga je upoznala nekadašnja supruga Slavica Radić Ecclestone. Premda su šef Formule 1 i atraktivna Riječanka već godinama razvedeni, Ecclestone se svakog ljeta ponovno vraća u Hrvatsku.

I ovog kolovoza Bernie plovi po hrvatskoj strani Jadrana, a u srijedu navečer sa svojom pedeset i osam metara dugom jahtom Petara (koja je ime dobila po njegovim kćerima Petri i Tamari), pristao je u grušku luku. Prvu noć u Dubrovniku Ecclestone (84) i njegova četrdeset i šest godina mlađa supruga Fabiana Flosi (koju je oženio prije četiri godine, nakon raspada braka sa Slavicom), proveli su na brodu, što i ne čudi jer im Petara nudi veliki luksuz. Jahta je vrijedna 20 milijuna dolara, a ima čak sedam apartmana. Unatoč tome, zlobnici su komentirali kako Ecclestone ne silazi na kopno jer ne želi nabasati na bivšu suprugu Slavicu koja je nedavno kupila kuću u Zatonu nedaleko Dubrovnika.

Nakon noći provedene na vezu u gruškoj luci, Petara je u četvrtak isplovila u nepoznatom pravcu, a svi nagađaju da joj je sljedeća destinacija Hvar, kojem se Ecclestone, baš kao i Dubrovniku, svake godine vjerno vraća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 16:50