BRAD OSTAO KOD KUĆE

VIDEO: JOLIE U SIRIJSKI KAMP POVELA 9-GODIŠNJU KĆER 'Kod kuće često pričamo o izbjeglicama, Shiloh me molila da je povedem'

Angelina Jolie ispunila je želju svoje 9-godišnje kćeri Shiloh i povela je sa sobom na humanitarni put u Libanon, piše People.

- Shiloh je upoznata sa situacijom jer kod kuće često pričamo o izbjeglicama, godinama me molila da pođe sa mnom na misiju, ispričala je glumica magazinu.

U videu poznata majka i kćer su u posjeti kod djevojke Hale i njezine obitelji, koji im pričaju o svome teškom životu u izbjegličkom kampu.

- Kad sam 2014. upoznala Halu, tada su stigli u Libanon kao izbjeglice. Godinu dana poslije, sada sam se vratila sa svojom kćeri Shiloh da vidi kako ljudi žive, rekla je Angelina, koja je bila vrlo emotivna pri ponovnom susretu s Halom, koju je oduševljeno grlila i ljubila dok je Shiloh stajala sa strane sramežljivo se smiješeći.

Djeca su zvijezdu razdragano dočekala, a ona im je dozvolila da joj se poigraju s kosom.

Hala i njezin brat prisjetili su se kako su jedne večeri čuli bombe. Dok su bježali, ugledali su kuću kako se raspada i kako se komadi urušavaju na njihovu majku. Siročad se tada uputila u Libanon kako bi pronašli hranu i sklonište.

Jolie, koja radi za Ujedinjene narode od 2001. godine, za People je rekla: 'Sjećanja o Siriji blijede. Prestali su brojati dane. Ništa nije sigurno i osjećaju se napušteno'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 21:30