IZNENADILA SVE

FOTKA BEZ POTPISA!!! VELIKI USPJEH SARE ĐURIĆ Nakon osvajanja drugog mjesta na izboru ljepote modnu karijeru nastavlja u Parizu ili Milanu

Nakon lanjske pobjede Kim Kosanović na svjetskom izboru ‘Look of the Year’, još jedna Hrvatica izborila je odličan plasman

Nakon pobjede Kim Kosanović na prošlogodišnjem svjetskom izboru “Look of the Year”, nitko nije imao prevelikih očekivanja da će i ove godine naša predstavnica postići dobar plasman.

Na opće iznenađenje svih, pa i nje same, 18-godišnja Zagrepčanka Sara Đurić zauzela je na netom održanom finalu u Rimu drugo mjesto. Konkurencija je bila žestoka, u prvim fazama natjecanja sudjelovalo je oko 200 tisuća djevojaka iz 40-ak zemalja širom svijeta, da bi i samo finale u Rimu ušlo njih 50, a među njima i Sara Đurić.

- Otputovala sam na izbor bez ikakvih očekivanja, upravo zbog prošlogodišnje pobjede Kim Kosanović. Nisam očekivala da će me itko primijetiti, a kamoli da ću zauzeti drugo mjesto - rekla je Sara koja je u modnom biznisu tek dvije godine. Manekenka agencije Talia Model Tihane Harapin Zalepugin, koja ju je i uvela u svijet manekenstva, potpisala je nedavno ugovor s Jelenom Ivanović iz Model Scouting Officea i za desetak dana trebala bi saznati hoće li karijeru nastaviti u Parizu ili Milanu. Nešto što je trebao biti džeparac polako postaje ozbiljan posao.

No, s modom je zapravo odrasla. Njezina teta Dinka Grubišić vlasnica je modne kuće Nebo, u kojoj njezina mama Nada radi kao direktorica.

Vrlo brzo u Hrvatskoj Sari su se nanizale suradnje za Hippy Garden, Mak, Nebo, Zorana Aragovića, Martinu Felju, Arielo, sudjelovala je na Fashion.hr-u i Cro A Porteru, a ove jeseni u Istanbulu je provela mjesec i pol dana gdje je nosila revije na njihovu Fashion Weeku. No fakulet ekonomije planira završiti. - Teško je, ali zasad uspijevam. Kud god idem, knjige nosim sa sobom. Teško je uskladiti modeling i studij, no neću odustati od fakulteta - rekla je Sara Đurić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:17