ATLETIČARKA ZAPJEVALA MAGAZINOV HIT NA VJENČANJU

Oženio se Marin Vlašić, Blankin brat i bacač diska

Slavlje u čast Marina Vlašića i njegove izabranice Vlatke Vrgoč priređeno je u hotelu Le Meridien Lav

Bio je to važan dan u obitelji Vlašić, Joško i Venera ženili su najstarijeg sina, 28-godišnjeg Marina, a najponosnija među brojnim uzvanicima bila je njegova sestra, Blanka Vlašić, naša atletska šampionka koja je odrasla u velikoj i složnoj obitelji - uz trojicu braće, Marina, Luku i Nikolu - i upravo joj je ta privrženost obitelji pomogla na njezinom sportskom, ali i životnom putu.

U crkvi na Žnjanu

Vjerojatno i zbog toga Blanka Vlašić nije skrivala svoju sreću i ponos zbog Marinova velikog dana. Vjenčanje Marina i njegove izabranice Vlatke Vrgoč održano je u crkvi Sv. Lovre na Žnjanu, gdje Vlašićevi stanuju, a svadbena zabava nastavila se u splitskom hotelu Le Meridien Lav. Tamo se u jednom trenutku Blanka prihvatila mikrofona te zapjevala bratu i njegovoj izabranici poželjevši im svu sreću u zajedničkom životu.

Taj je trenutak Blanka podijelila i sa svojim brojnim fanovima na Facebooku koji su lajkali njezin nastup i izvedbu prastarog hita “Sve bi me curice ljubile” grupe Magazin.

Olimpijske igre

To je Blanku toliko razveselilo da se vjerojatno neće naljutiti na neke fanove koji su joj poručili da bi ipak bilo bolje da se drži skakanja.

Blanka Vlašić odrasla je u velikoj, pravoj sportskoj obitelji. Otac Joško bio je atletičar, a danas je trener, dok se mama Venera bavila skijanjem, a danas je profesorica tjelesnog u osnovnoj školi. Blanka je najstarija od njihovo četvero djece, ali nije jedina koja se bavi sportom.

Pogledajte fotogaleriju s vjenčanja

Zapravo svi su Vlašićevi u sportu. Marin je pokušao s košarkom, a prije nekoliko godina prebacio se na atletiku, na bacanje diska i jako mu dobro ide. Cilj mu se jednog dana plasirati na Olimpijske igre.

Mladi nogometaš

Jedini koji nema sportsku karijeru je srednji brat Luka, ali i on će biti blizu sporta jer studira fizioterapiju. Od najmlađeg brata Nikole očekuje se da nadmaši sestru Blanku i da bude najveća zvijezda Vlašićevih.

Nikola je prvotimac Hajduka, iako još nije navršio ni 17 godina. Stručnjaci prognoziraju da bi mogao napraviti veliku nogometnu karijeru jer ima sve preduvjete za to. Već dosad je srušio neke rekorde pa je tako najmlađi nogometaš koji je zaigrao za Hajduk u europskim utakmicama i najmlađi strijelac ikada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 16:03