SVI JE ŽELE GLEDATI

SEVERINA NAKON NASTUPA U HACIENDI 'Drago mi je da sam još uvijek tražena, ali moram naći vremena i za sina'

 Facebook

Unoći blagdana Velike Gospe Severina se „prikazala“ u vodičkoj “Haciendi”. Nije bila, kako bi puritanci željeli, odjevena čedno u bijelo, već u crnim vrućim hlačicama. Dovoljno da više nego brojna publika, koja očito obožava i zna većinu njezinih pjesama, dodatno poludi. A na plesnom podiju dominirali su mladi, što je najbolji znak da najpopularnija hrvatska pjevačica ne treba strahovati da će tako skoro ostati bez obožavatelja, piše Slobodna Dalmacija.

Atmosfera u popularnom vodičkom diskaču dosegla je točku usijanja kad je Severina krenula s pjesmom “Uno momento”. Trebao je zaista samo jedan moment da gotovo svi, kao u nekom ludom transu, zapjevaju i zaplešu s njom.

Tek nešto manje pljeska izazvale su pjesme „Hurem“, „Gas, gas“, „Tarapana“, „Italiana“, ali i stari hitovi poput „Dalmatinke“. Severina se nije libila i zapjevati skladbe svojih kolega i kolegica („Kokolo“, „Lepe ti je Zagorje zelene“...), očito ciljajući na Zagrepčane i uopće domaće turiste iz unutrašnjosti.

FOTOGALERIJA: Severina u crnim vrućim hlačicama rasplesala Hacijendu

- U Vodicama, posebice u “Haciendi”, uvijek se odlično osjećam i rado nastupam. Kao da je neizbježna „kemija“ između mene i publike. I uvijek se nehotice sjetim kad sam kao tinejdžerica nastupila na otvaranju Festivala djeteta u Šibeniku. Nemojte me pitati koje je godine to bilo! Vodički nastup je pretposljednji u mojoj ovoljetnoj jadranskoj turneji, koja je počela i završit će u Zadru. Ovog ću ljeta imati osjetno manje nastupa negoli je interesa koji publika i organizatori pokazuju za mene. Drago mi je da sam još uvijek tražena, ali moj se život promijenio zadnjih godina. Moram naći vremena za odmor i sina – pričala nam je u više nego ugodnoj ćakuli Severina.

Nisu samo mladi ludovali uz Severinu u vodičkoj “Haciendi”. Nije bilo teško uočiti nekad najboljeg vaterpolista svijeta Pericu Bukića i aktualnog hrvatskog izbornika Ivicu Tucka. Na sav glas pjevao je i Jeronimo Šarin, trener košarkaša Šibenika.

- Ja imam uvijek silnu potrebu za opuštanjem. A Severinine pjesme i atmosfera koja se stvori na njezinu nastupu mali su generator za ležernost kakvu treba svaki čovjek. Posebice mi koji imamo ljeto bez predaha – kazivao nam je Ivica Tucak, koji uskoro s reprezentacijom putuje u Kazahstan.

Severinin menadžer Tomislav Petrović otkrio nam je da je jesen planirana za snimanje novog CD-a.

- Imam i previše materijala za novi nosač zvuka, potrebna je pomna selekcija. Snimat ću step by step i ciljano za mlađu publiku, koja me, očito, ne napušta – kazala je Severina.

A mladost je uz Severinu i njezin bend u vodičkoj “Haciendi” guštala do četiri sata ujutro, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:23