ELF NAPADA

Neuer šetao Brelima, a Schweinsteiger s Androm Vlahušićem

Za sve je kriv Mats Hummels koji je pozvao kolege da tulumare u njegovoj vikendici u Posedarju koju trenutno čuvaju zaštitari
 CROPIX

Trojica njemačkih reprezentativaca, svjetskih nogometnih prvaka, odmorila su se u Hrvatskoj. Prema pisanju njemačkih medija, u Hrvatskoj je bio Mats Hummels koji je u Posedarju kupio vile, uloživši u njih tri milijuna eura.

Metla za United

Vile trenutno čuvaju zaštitari, u mjestu taje informacije o popularnom susjedu, a Mats Hummels je na društvenim mrežama objavio da je na odmoru i da ne radi ništa osim što se relaksira. Branič koji je i prije osvajanja naslova svjetskog prvaka s Elfom vrijedio 35 milijuna eura - pa nedavna izjava trenera dortmundske Borussije Jürgena Kloppa “da će pojesti metlu ode li Mats u Manchester United za 20 milijuna eura koje su ponudili Englezi” ne čudi - zaželio je još prije SP-a da ga desetak njegovih kolega posjeti u novoj “vikendici”.

Igrač za sve pozicije

Dvojica od njih na Jadran su došla. Famozni Manuel Neuer - najbolji vratar svijeta i igrač za kojeg se govori da može igrati na svim pozicijama, a ne samo na golmanskoj - nakon grčkog je Mikonosa, gdje je snimljen u društvu obožavateljica, stigao u Brela.

Tamo je viđen kako posve opušteno, u kratkim hlačama, šeće i druži se s mještanima kao da je domaći. Neuer je svako jutro isplovljavao brodom i predvečer se vraćao u Brela, a iako nije želio dijeliti autograme, redovito bi popustio pred veselim domaćim ljudima, s kojima bi razmijenio i pokoju riječ.

S Kovačima

Neuer se u Brelima družio s poznatim ugostiteljem Tončijem Medićem, koji ga je brodom vozio u skrivene bračke vale na kupanje. Nažalost, prvi golman svijeta danas se morao vratiti u Njemačku, gdje ga očekuju klupske obaveze. Nešto južnije, u Dubrovnik, na odmor je stigao Bastian Schweinsteiger. Popularni Schweini u grad je doputovao u pratnji djevojke, modela Sarah Brandner, a par vrijeme provodi u društvu svojih prijatelja Roberta i Anice Kovač.

Njemački reprezentativac šetao je Stradunom prekriven šeširom i sunčanim naočalama, a neposredno po dolasku zahvalio je i gradonačelniku Andri Vlahušiću na pozivu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 15:54