ZVIJZDA U USPONU

POTPUNA SUPROTNOST OD TATE ROMANTIČARA Lea Lucija Radolfi dane provodi u snimajući novi spot

Grupa Judette se uozbiljila, muzika im više nije samo hobi. Pripremaju album i završavaju spot. Za ambicioznu Luciju ovo ljeto nema odmora

Lea Lucija Radolfi dane provodi u montaži i završava novi spot grupe Judette za pjesmu “Neki drugi gradovi”. A u spotu samo žene. Njihov spot za “Voli me” s kojom su se i predstavili široj publici bio je nominiran među 30 najboljih spotova u prošloj godini pa su nedavno bili na Split Spot festivalu gdje su se, kaže Lea, odlično zabavili.

Ona je, inače, tko to još ne zna, kći pjevača Davora Radolfija, ali je vokal rock-skupine. Čista suprotnost očevoj glazbi. Neslaganja unutar benda, nažalost, malo su usporila proces razvoja pa se postava izmijenila. Trojac od kojeg je sve krenulo, Lea, Goran i Karlo, prestali su shvaćati muziku kao hobi i nešto usputno. “No, sad već imamo nove članove i okupljamo postavu jaču nego ikad. I nadam se da ćemo zablistati poslije ljeta jer pripremamo album”, otkriva Lea.

Planovi za ljeto?

“Dečki ostaju u Zagrebu vježbati, a ja idem raditi u Komižu, na Vis. Moram dovršiti pjesme za album. Jedva čekamo koncerte i nadamo se da će nam jesen bit radna”, kaže pjevačica. (A. B.)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 21:11