IVANA NOBILO NAKON RAZVODA

‘Volim svog muškarca, ali planiram otići iz Hrvatske’

Menadžerica i bivša supruga Tonyja Cetinskog s dečkom Dejanom Laninovićem otvara restoran
 Marko Miščević/CROPIX

Godinama je živjela pod svjetlima reflektora zbog braka s Tonyjem Cetinskim, vodila sve poslove oko njegove karijere i, htjela to ili ne, postala nezaobilazni dio show businessa. Danas, dvije godine otkad je par predao papire za razvod, Ivana Nobilo ulazi u novu poslovnu avanturu.

Pija ide u školu

Sasvim neopterećena i sretna zbog života koji vodi - majka je kćeri Pije, sretno je zaljubljena u Dejana Laninovića, bivšeg odbojkaškog reprezentativca, a zajedno otvaraju i restoran zdrave i brze hrane Fast and Healthy. Taj novi projekt smješten u zagrebačkom Green Goldu sadržavat će bistro s tržnicom ekološki proizvedenih namirnica te nutricionističko savjetovalište.

- Najesen će Pija u školu, prvi razred British International Schoola u Zagrebu. Školovanje traje devet godina i po tom modelu, koji je priznalo Ministarstvo, imat će dvije diplome, na hrvatskom i engleskom jeziku. Želim je pripremiti, ako se preselimo negdje vani, da joj život ne donese ni najmanji stres - priča nam Ivana Nobilo.

O razigranoj djevojčici Ivana će reći da nije osjetila gorak okus zbog razvoda roditelja jer osim što je u to vrijeme bila još mala, Tony je ionako često bio na putu pa njegovo iseljenje nije osjetila kao traumu, a na upit kakav je odnos tate i kćeri, kratko će: - Kad su zajedno, imaju lijep odnos.

Slobodno vrijeme mama i kći provode crtajući, plešući, puno razgovaraju i kuhaju, a petipolgodišnja Pia obožava i sport.

- Od malih nogu trenira tenis, taekwondo i ide na ritmiku - kaže poznata menadžerica.

Pričajući o braku s Tonyjem Cetinskim, u Ivaninu glasu se ne osjeća nimalo gorčine. Danas su u korektnim odnosima, a cijeli život vezat će ih zajednička tema - malena Pia.

Tony je davna prošlost

- Naša veza svakako je bio jedan značajan period u mom životu i veliko iskustvo. Dvanaest godina nije malo. No, prošlo je dosta vremena otkako smo se razišli, pa mi sad ta priča izgleda kao davna prošlost. Osim toga, nisam od onih koja procjenjuje tuđe živote, pa ne bih ni njegov. Veže nas dijete, ponekad razglabamo o glazbi i to je sve - otkriva Ivana.

Emocije su joj danas vezane uz Dejana Laninovića s kojim je u vezi godinu dana, a kroz smijeh kaže da za vjenčanje u Las Vegasu nije spremna. Na upit da nam pojasni što znači da planira život negdje drugdje, odgovara:

- U Hrvatskoj mi je uistino lijepo, ali sam pomalo isfrustrirana što se nisu stekli uvjeti za razvijanje posla. Svejedno mi je gdje će nas put odvesti za godinu, dvije jer stvorit ću dom tamo gdje mi je dijete. Nekako mislim da je Beč idealan, najviše klijenata su mi stranci, posebice Francuzi, Englezi i Švicarci. U daljnjoj budućnosti planiramo i odlazak u Ameriku.

Uskoro franšiza

Estradu je napustila i ne žali za tim jer ionako nikada, kaže, ona nije bila njezin svijet. I dalje se bavi tržišnim komunikacijama. Edukacije, komunikacija, dharmički menadžement svijet je u kojem se snalazi, pa je preuzela učilište Biovizija.

- Učilište ima studije feng shui, shiatsu, terapeutsku prehranu, tehnike meditacije i slične alate koje koristim u predavanjima i podučavanjima o komunikaciji i leadershipu. Tako se i rodila ideja da se Dejanu priključim u razvoju koncepta zdravog življenja. Narastao je interes pa planiramo i franšizu. Krajnji cilj je ljudima pokazati da je moguće zdravo živjeti u dinamici 21. stoljeća - pojasnila je Ivana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 10:56