JESTE LI ZNALI?

SEVERINA IMA SAMO OSNOVNU ŠKOLU 'Mislim da je stigla skoro do kraja, ali nije završila'

 Boris Kovačev/Cropix

Hrvatska pjevačica Severina Vučković, koja je svoju glazbenu karijeru započela već sa 10 godina, navodno nikad nije završila srednju školu.

Prema pisanju srpskog Kurira 'Severina od škole ima samo veliki odmor', točnije nikad nije uspjela završiti srednjoškolsko obrazovanje.

Kako piše Kurir, Severina je upisala Srednju glazbenu školu Josipa Hatzea u Splitu, ali nikad nije maturirala.

'Točno je, Severina je išla u našu školu, mislim da je stigla gotovo do kraja, ali nije završila', otkrio je izvor iz te škole za Kurir te ih uputio na odjel administracije gdje ipak nisu uspjeli otkriti više informacija.

Tomislav Petrović, Severinin menadžer je pak izjavio: 'Imate u više njenih intervjua odgovore na tu temu, pa slobodno prenesite', a redakcija Kurira tvrdi kako nisu uspjeli pronaći takve članke.

S druge strane, prema pisanju Wikipedije, koja ipak nije vjerodostojan izvor informacija 'Severina upisuje Srednju glazbenu školu u Splitu, ali školovanje prekida kako bi se posvetila glazbenoj karijeri.'

'Upisuje i Srednju glazbenu školu u Splitu, ali ju je glazba odvela u profesionalne vode prije nego je uspjela maturirati u toj školi', stoji pak u njezinoj biografiji na stranici Seve fan club .

'Pored Severine Vučković, samo osam razreda osnovne škole imaju Dara Bubamara, Vesna Zmijanac, koja je završila i kurs daktilografije, Ljuba Aličić, Era Ojdanić, Zorica Marković i Zlata Petrović', nabrajaju u članku srpskog Kurira uspoređujući Severinu sa svojim estradnim zvijezdama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 18:59