SHOW NA RADIJU

Ćiro se javio u eter: Da nema Jadranke Kosor, ne bi bilo ni EU ni uništavanja najvećeg zla - korupcije!

ZAGREB - Gostujući u Intervjuu tjedna na Soundsetu, predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor progovorila je o žestokoj kampanji za novog šefa stranke, a voditelji su je iznenadili izravnim uključenjem Miroslava Ćire Blaževića u program.

Komentirajući medijsku kampanju protiv nje, Kosor se našalila na vlastiti račun.

"Bilo je niz natpisa koji su išli za tim da odustanem. Kao, sama sam, slomljena, napuštena. Čak su jedne novine pisale da hodam bosa po stranci, potpuno izluđena. I da sam se izbezumljena penjala po zgradi, dobro da nisu napisali i da sam gola. To je užasan bezobrazluk", ustvrdila je bivša premijerka. No, ističe kako se ne osjeća napušteno, ''koliko god se to može učiniti nestvarnim''.

U eter Soundseta tada se telefonski uključio nogometni trener i simpatizer HDZ-a Ćiro Blažević. Podržao je Kosor brojnim hvalospjevima i izljevima ljubavi.

"Naša Jadranka se pokazala velikom. Dragi moji prijatelji, da nema Kosor, ne bi bilo ni EU, ni početka uništavanja najvećeg zla - korupcije. Ona je neokaljana i čista ličnost", poručio je Ćiro.

Na konstataciju voditelja Saše Ćeramilca kako Ćiro zvuči kao da je zaljubljen u Kosor, Ćiro je odgovorio:

"Ja dozvoljavam da sam zaljubljen, ali to nije razlog da ne budem objektivan. Nemate pravo ne biti za Jadranku Kosor. Da je usamljena, ne. Ona je jedna hrabra žena koja će se i dalje boriti. Ako me ne budeš voljela, ubit ću te", zaprijetio je u šali Ćiro Jadranki Kosor.

Ona mu je uz smijeh uzvratila riječima: ''Ti znaš da ja tebe volim. Javi se da popijemo kavu. Morala sam se pojaviti na radiju da se čujemo. Puno ti hvala. Pusa''.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:33