ESTRADNI SUKOB

CETINSKI I JOKSIMOVIĆ U SVAĐI? 'Takva je godina, svi koji se zovu Željko imali su neke probleme u glavi...'

Skopje,281114Toni Cetinski veceras je u prepunoj Skopskoj dvorani Boris Trajkovski odrzao prvi samostalni koncert.Gost koncerta bio je Zeljko Joksimovic.Foto: Maja Zlatevska / CROPIX
 Maja Zlatevska / CROPIX

Popularni pjevači Tony Cetinski i Željko Joksimović snimili su zajednički duet 'Zabluda', održali niz zajedničkih koncerata, no čini se da je među njima došlo do nesuglasica, javlja Blic.

To se navodno dogodilo kada je Tony najavio Željka na svom koncertu u Makedoniji, a da ga o tome nije prethodno obavijestio.

Oni su od tada prekinuli kontakte i nemaju lijepu riječ jedan za drugoga.

Novinari Ekskluziva, emisije na Prvoj srpskoj televiziji, Tonija su pitali hoće li tužiti Jacquesa, odnosno Željka Houdeka, zbog nedavnog incidenta te se nakratko osvrnuli i na sukob koji je imao s Željko Joksimovićem.

- Neću tužiti nikoga, sve je ok. Valjda je takva godina. Svi koji se zovu Željko, pa tako i dotični, imali su neke probleme u glavi koje smo brzo riješili. Svi koji me poznaju znaju da nisam svađalica, ali ne volim nepravdu i volim fer igru. Znam nekad planuti, ali to me kratko drži. Nekada dva, tri dana, nekada dva tri mjeseca, ali prođe - rekao je Tony za "Ekskluziv" nagovijestivši da je možda ipak sa Jacquesom izgladio odnose.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 10:08