UPS!

CAMILLA MALO POPILA PA IZGUBILA KONTROLU Brutalno se posvađala s Kate Middleton pa se prijetila pred svjedocima

Kate, the Duchess of Cambridge leaves Clarence House accompanied by the Camilla, the Duchess of Cornwall to travel to Buckingham Palace for the evening celebrations following her wedding to Prince William earlier in the day on April 29, 2011 in London. AFP PHOTO/WPA POOL/ John Stillwell
 AFP

Iako uvijek izgleda sve idealno kad je kraljevska obitelj u pitanju, iza vrata kraljevske palače odvijaju se razne stvari za koje javnost nikad ne dozna.

No, ovog puta Camillu, suprugu princa Charlesa očito nije bilo briga hoće li tko čuti dok se prijeti Kate Middleton i princu Charlesu.

Sve je počelo tako što je Kate predbacila Camilli što je nakon svađe s princom Charlesom otišla na skupocjeno krstarenje na luksuznoj jahti o kojem su brujili svi mediji, a onda dodala i kako bi razvod njuihovog trenutačno klimavog braka bio preskup jer bi Camilla tad profitirala sa stotinama milijuna funti.

No, čini se kako takva predbacivanja Camilli nisu dobro sjela, a kako je malo popila, vrlo brzo je izgubila kontrolu.

Izjurila je iz palače i derala se na Charlesa: 'Uništit ću i tebe i tvoju obitelj!'

Na njezinu žalost, u blizini je bilo nekoliko svjedoka koji su sve zorno ispričali medijima, a jedan od njih je i The Daily Mail koji prenosi cijelu priču.

Osim toga, šuška se i kako je Camilla ljubomorna na Kate Middleton jer djeluje kao idealna britanska princeza. Javnost je obožava, postavlja trendove kako u društvu tako i u modi, princu Williamu je rodila sina, a sad se bavi i humanitarnim radom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 13:28