'THE BODY BOOK'

CAMERON DIAZ OTVORENO 'Moje lice je bilo puno akni i prištića, a svoju sam bol utapala u hrani i prejedanju'

 AP

Iako i danas 41-godišnja Cameron Diaz plijeni pažnju svojim izgledom, u knjizi 'The Body Book' otkrila je što je sve napravila tijekom života da bi od neugledne djevojke došla do statusa 'pravog komada'.

Ipak, Cameron je tek u svojim 40-ima odlučila odbaciti dijete, redovitu depilaciju i mnoge druge trendove za uljepšavanje te pokušava nagovoriti mlade djevojke da budu onakve kakve prirodno jesu.

U svojoj knjizi tako je otkrila kako se u tinejdžerstvu borila s problemom akni i masne kože.

'Bila sam jedna od onih djevojaka koje su mogle pojesti bilo što, a da se ne udebljaju. Ali moje lice je bilo puno akni i prištića pa sam svoju bol utapala u hrani i prejedanju. Ako smo ono što jedemo, ja sam sigurno bila buritto s umakom i sirom', napisala je Cameron.

Priznala je kako su joj akne uglavnom nestale kad je promjenila svoju prehranu u počela se hraniti zdravo. 'Nisam tad znala da te pržene, masne gluposti izazivaju hormonalni disbalans koji se pretvorio u akne na mojoj glavi', stoji u njezinoj knjizi.

Naposljetku, u tom poglavlju je zaključila da je izgledala 'kao reklama za nezdravu osobu'.

Prije nekoliko dana iz njezine knjige procurio je i dio u kojem govori kako joj je botox unuštio lice, ali i kako moli mlade djevojke da se ne depiliraju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:47