VELIKI SKANDAL

BUGARSKI MANEKEN ŠOKIRAO BAŠ SVE U BIG BROTHER KUĆI 'Proveo sam vruću noć s poznatim igračem Partizana!'

'Obožavam seks, jako sam strastven u krevetu. Teško mi je nabrojati poznate s kojima sam bio'
 youtube screenshot, gettyimages

Bugarski maneken Kristian Stojkov šokirao je cijelu ekipu u tamošnjem Big Brotheru priznavši da je imao seks aferu s Valerijom Božinovim, poznatim nogometašem koji trenutačno kruh zarađuje u beogradskom Partizanu.

- Obožavam seks, jako sam strastven u krevetu. Teško mi je i nabrojati poznate osobe s kojima sam spavao. Bilo je tu puno nogometaša, eto između ostalih proveo sam noć i Valerijom Božinovim - rekao je Stojkov i podignuo veliku buru. Božinov, koji je igrao i u Manchester Cityju, iza sebe ima dva propala braka, a u Bugarskoj pišu da su oni ionako bili paravan...

Cijela ova afera, naravno, nije baš najbolje sjela bugarskoj zvijezdi.

- Zgrožen sam tom pričom. Čeka me jedna od najvažnijih utakmica karijere (protiv BATE Borisova), koncentriran sam na igru, a prisiljen sam baviti se glupostima. Ovo je nečuveno! Kršćanin sam i nisam gay, klevete su namjerno iznesene i ne znam kako ga nije sramota. Pa ja sam otac dvoje dece! - poručio je Božinov uz najavu tužbe, piše Blic .

- Tražim javnu ispriku i vjerojatno ću tražiti odštetu do 100.000 eura, što će ići u dobrotvorne svrhe - dodao je Božinov.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 02:20