HUMANITARNA AKCIJA

BROJNI POZNATI U PEPERMINTU PODRŽALI ZAKLADU IVANE HODAK Ljubo Pavasović Visković stigao sa suprugom, Zlatko Mateša s djevojkom...

Zagreb, 060216Pepermint, Ilica 24.Tradicionalna donatorska vecer koju organizira Zaklada Ivana Hodak.Na fotografiji:Dina Stern i Ljubo Pavasovic Viskovic.Foto: Livio Andrijic / CROPIX
 Livio Andrijic / CROPIX

Tradicionalno, osmo dosad, humanitarno druženje Zaklade Ivana Hodak, osnovane u sjećanje na mladu tragično preminulu pravnicu koja bi danas navršila 34 godine, održano je u klubu Pepermint. Kao i svake godine, posjetitelji su ulaznicu platili simboličnim iznosom od 100 kuna, kojim pomažu radu Zaklade.

Zaklada Ivana Hodak od osnutka skrbi o mladim i talentiranim ljudima koji teže izvrsnosti, ali zbog teške financijske situacije nisu u mogućnosti platiti fakultet. Zaklada je dosad pomogla desecima studenata, a svojim su dolaskom rad Zaklade podržali brojni posjetitelji, Ivanina obitelj i prijatelji.

Uz roditelje tragično preminule Ivane, Zvonimira Hodaka i Ljerku Mintas-Hodak, u Pepermintu su bili i članica Uprave EPH Ana Hanžeković sa sestrom Dorom, Zlatko Mateša, glumica Jelena Perčin i brojni drugi uzvanici i prijatelji.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU IZ PEPERMINTA:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:50