CURE DETALJI

BRITANCI O MONIKI JAKIŠIĆ 'Ovo je istina o Miss Samopromocije koja izlazi s princom'

 Instagram

Britanski Daily Mail ovih dana raspisao se o Moniki Jakišić zbog šuškanja da je u vezi s princom Andrewom.

Naravno, to im je dalo povoda da otkriju što više detalja o njezinom porijeklu, obitelji, životu i njezinoj karijeri.

Kako je Daily Mail naziva, Miss Samopromocije, nekako je tijekom svakog spoja s princom bila uhvaćena na kameri.

'Nije li iznenađujuće da su tijekom sva tri spoja s princom Andrewom mediji znali sve o njima. Američki novinar koji je objavio članak o tome znao je jako puno informacija o tome što se zbivalo poput toga da ju je nasmijavao i ljubio joj ruku', piše Daily Mail.

Nadalje, nazivaju je Miss Promocije jer, osim navedenog, odmah nakon večere vrijedne oko 6.000 kuna, Monika je objavila na Instagramu fotografiju računa i prstena, a mediji su odmah počeli nagađati kako su se Monika i Andrew zaručili, a sam princ te kraljevska palača morali su to demoantirati.

Kasnije dok su bili u jednom drugom klubu, mediji su pričali kako su se ona i princ mazili nogama ispod stola.

'Bi li bilo precinično zaključiti da gospođica Jakišić ili netko kome vjeruje odaju informacije medijima kako bi ona mogla imati koristi od toga?', pitaju se autori s Daily Maila te nastavljaju: 'Zasigurno, priča o princu i ljepotici dolazi u škakljivo vrijeme za gospođicu Jakišić. Unatoč ranijem uspjehu kao model, nema zvijezdanu karijeru.'

Autori Daily Maila pišu i kako je navela niz netočnih informacija u svojoj biografiji na internetu pa tako iako tvrdi da ima 34 godine, Monika ima 36 godina. Također, tvrdi da je potpisala za agenciju Select u Londonu što također nije točno, barem tako tvrde iz agencije. Monika je navela i da je proglašena jednom od najseksi žena na svijetu prema časopisu Esquire, a zapravo je bila riječ o najseksi ženama iz raznih krajeva svijeta, od zemlje do temlje pa je tako na listi i Aung San Suu Kyi, političarka koja je proglašena najseksi ženom u Burmi.

'Monika tvrdi da je tijekom studija, krajem 1990-ih godina bila dio ekipe emisije Big Breakfast s dizajnerom Wayneom Hemingwayjem kao modni ekspert, ali ured gospodina Hemigwayja tvrdi da je se on ni ne sjeća, što je malo čudno. No, ako gospođica Jakišić traži veću slavu izvan svijeta modelinga, onda joj druženje s neženjom visokog ranga zasigurno može pomoći', piše Daily Mail.

Naposljetku su posegnuli i za komentarima eksperta s ovih prostora, kako navode, pa su Nevena Ciganovića upitali za nekoliko komentara o Moniki koju je upoznao dok su oboje živjeli u Los Angelesu.

'Ona je jako sretna djevojka koja se uvijek smije. Bila je na svim najboljim tulumima na svijetu', rekao je Neven.

Na šuškanja da je Monika u vezi s princom, kaže: 'Bilo bi lijepo da se Monika uda za nekoga iz kraljevske obitelji. To je tipična priča o Pepeljugi. O ovakvim stvarima snimaju filmove, ali ovo bi mogla biti i stvarnost', dodao je Neven.

Naposljetku, Daily Mail zaključuje članak riječima: 'Može li ova vrlo živopisna žena zaista postati dio života princa Andrewa? Kao što je i sama napisala na svom Twitteru prošlog tjedna prije spoja s princem: 'Sve je moguće.''

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:35