NOVI FILMSKI PROJEKT

BRAT JULIJE ROBERTS STIŽE U HRVATSKU, GLUMIT ĆE S BOŽIDAROM ALIĆEM Još jedna holivudska zvijezda snimat će u Lijepoj našoj: 'Jedva čekam'

 Getty

U siječnju 2016. godine potpisan je ugovor sa svjetski poznatim holivudskim glumcem Ericom Robertsom, koji će u filmu 'Someone dies tonight' igrati jednu od glavnih uloga.

A zbog snimanja filma Eric će provesti nekoliko dana u Hrvatskoj. U ožujku 2016. godine započinje snimanje filma koji se realizira u sklopu međunarodnog projekta pod vodstvom produkcijske kuće 'Dream Team Pictures' iz Njemačke uz suradnju 'Mindfilms International' iz Indije te producenta iz Hrvatske.

Film će se snimati na lokacijama Osječko-baranjske županije do svibnja 2016. godine. Uz Erica u filmu igraju i Costas Mandylor, Maik Van Epple, Jenny Paris, Claudiu Raymond, Roni Lepej, Angelo Borer, Božidar Alić, Goran Stjepanović, Ivana Elektra…

Producent filma 'Someone dies tonight' je Vjekoslav Katušin koji u filmu također ima i ulogu.

- Siguran sam da je ovo prvi put da se u Hrvatskoj snima međunarodni triler za koji sam uvjeren da će filmskoj industriji u Hrvatskoj otvoriti mnoga vrata za buduće projekte. S Ericom Robertsom bilo je sve brzo dogovoreno, on je divan čovjek i jako se raduje dolasku u Hrvatsku – izjavio je producent filma Vjekoslav Katušin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:31