ŽIVOTNA TRENERICA

BORNA RAJIĆ SE VRATILA I PIŠE KNJIGU 'Svi znaju tko sam ja, moj lik je sastavni dio ljudske svakodnevice'

 Instagram

Borna Rajić (45) se vratila u Zagreb i otada šeće po špici, obilazi gradske evente i kazališne premijere, piše RTL.

Tako je planirala pogledati i 'Dnevnik jednog luđaka', no zakasnila je pa je nisu pustili u kazalište

- Ja sam pozvana na premijeru, morate me pustiti unutra! Znate li vi uopće tko sam ja?! - vikala je modna dizajnerica, videoblogerica i samoprozvana životna trenerica. Informacija je ovo koju su jučer objavili kolege iz 24sata , a Borna je u potpunosti opovrgava.

- Radi se o isceniranoj vijesti, rekla je za RTL i objasnila kako je zajedno s direktoricom kazališta zaključila je kako bi njezin naknadni ulazak remetio predstavu.

- Ne bih ja to rekla. Nisam vikala zato što sam ja tako fina i ne vičem. Ja bih se i vikanjem poslužila u životu, ako smatram da ću tim vikanjem nešto konstruktivno postići. U ovom smislu nije bilo potrebno da ja na bilo koga vičem. Nije danas potrebno reći znate li vi tko sam ja jer svatko zna tko sam ja, zato što su mediji omogućili da je danas praktički moj lik sastavni dio ljudske svakodnevice - rekla je Borna pa dodala kako joj odgvoara prisutnost u medijima jer 'bez publike nijedna predstava, pa ni moja, nema odjeka'.

A zbog te se publike, kako bi joj bila bliže, a i zbog želje njezinih sinova, nedavno iz Pariza preselila u Zagreb. Ona i sinovi stanuju kod njezina oca.

- Stjecajem okolnosti nikad nisam s ocem živjela i ovo je sad prvi put da živimo zajedno - kaže.

Kuću u Parizu još nije prodala, ali misli kako tamo više neće živjeti. Vrijeme u Zagrebu Borna provodi pišući knjigu koja će dijelom biti i autobiografska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 15:37