SMRT SLAVNE KOMIČARKE

BOLESNO Liječnik snimio selfie s Joan Rivers dok je bila pod anestezijom i čekala operaciju?

 SIPA/Cropix

Osobni liječnik preminule legendarne američke komičarke Joan Rivers, snimio je selfie dok je ona uoči operacije glasnica ležala na bolničkom krevetu pod totalnom anestezijom.

Prema CNN-u, taj isti liječnik, čije ime nije objavljeno, obavio je i biopsiju njenih glasnica i to bez prethodnog odobrenja slave glumice. Vjeruje se da je upravo taj zahvat doveo do srčanog udara od kojeg je Joan RIvers na kraju preminula.

Izvor blizak istrazi otkrio je za CNN da je liječniku bio dozvoljen ulazak u operacijsku sobu iako nije zaposlenik bolnice u kojoj se odvijala operacija.

Nakon što je dr. Lawrence Cohen obavio zakazanu operaciju, dozvolio je svom kolegi da obavi kontroverznu biopsiju njenih glasnica. Za vrijeme tog postupka glasnice su počele oticati zbog čega je spriječen dovod kisika u njena pluća što je na kraju rezultiralo srčanim udarom.

Bolnica Yorkville Endoscopy, u kojoj je glumica oparirana, objavila je priopćenje u kojem je opovrgnula da je biopsija glasnica dovela do srčanog udara. Međutim, u priopćenju nije bilo niti riječi o tome da je glumičinom osobnom liječniku omogućen pristup u operacijsku sobu.

Dr. Lawrence Cohen je zbog njene smrti dao otkaz. Inače, još uvijek nitko nije optužen za propuste koji su doveli do glumičine smrti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 01:40