LJUTITE SUPARNICE

Bojana: Marijana je proračunata i veliki manipulator. Nikad joj neću oprostiti

Pobjednici pjevačkog natjecanja Nirmal, Lester i Nikola bit će diktatori u BB kući cijeli tjedan

Antonija je izišla iz kuće Velikog Brata i potom odlučila uputiti otrovnu strelicu jednom od stanara. Izabrala je Horvata i odredila mu da sljedeći tjedan svaki dan prije spavanja mora Dušku oprati noge, a dva puta mu mora napraviti pedikuru.

Toga se dosjetila jer je zapamtila da je Horvat gadljiv na stopala. Na to se odlučila i zbog sinoćnjeg glasanja, nakon kojeg je bila pomalo razočarana Horvatom. A nakon malo vremena i sam je Horvat prihvatio otrovnu strelicu, nasmijao se sa svima koji su ga zbog toga provocirali i život se mogao nastaviti.

Samo što taj nastavak neće biti baš najbolji za sve stanare jer Veliki Brat je odredio da oni koji su pobijedili u Balkan Song Contestu 2 budu diktatori do kraja tjedna . Ostali moraju slušati sve što im pobjednički trojac kaže.

Nije ni to sve. Stanari će tjedan provesti na otpadu, a svaki dan će troje od njih ( Lesteru, Nirmal i Nikola) biti na raspolaganju diktatorima u kući.

Morat će se uz to buditi prije diktatora, morat će pjevati pjesme kojima su pobijedili na natjecanju, a to su "Čija si" i "Bomba", a dan će im završiti tek kada diktatori odluče kako nema više ničega što bi ih moglo zadovoljiti.

Iako su bili iznimno nezadovoljni dolaskom na otpad, brzo su se smirili i porazgovarali međusobno kako im se ne bi dogodile situacije poput onih kada je zadatak bio glumiti da su u Europskoj uniji.

Tada su se svi međusobno posvađali, a ovoga puta to ne žele. Čak je i Brandon odlučio posvetiti se zadatku, iako je prvo rekao kako će ga bojkotirati.

No sloge nema kada su Bojana i Marijana u pitanju. Njihov se odnos ne mijenja, pomirbe nema na vidiku, a Bojana je objasnila i zašto.

- Marijanu ne smatram glupom već proračunatom osobom i velikim manipulatorom. Nikada joj neću moći oprostiti ono što mi je pijana izgovorila - rekla je Soraji i Horvatu, koji su uvjereni kako se Marijana svega sjeća dok je pijana, ali da namjerno govori kako ne zna što je radila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:27