NOVAC IM NIJE PROBLEM

BOGATI KLINCI NA INSTAGRAMU Noće u predsjedničkim apartmanima, na tretmane za pomlađivanje idu već od 14. godine

 Instagram

Iako mnogi smatraju da je razmetanje bogatstvom neukusno, brojne društvene mreže otvorile su mogućnost da imućni mladi ljudi pokažu svijetu što imaju i mogu s novcem svojih roditelja, dok su ga rijetki od njih stekli sami.

Osim što fotografije svog načina života dijele na Instagramu, o njima postoji i dokumentarac naziva 'Rich Kids Of Instagram' gdje je njihov rakošan život detaljnije prikazan.

Među zadnjim epizodama prikazana je i priča o životu šestero mladića koji bez razmišljanja troše bogatstvo svojih roditelja, dok su dvojica novac stekla sami.

Timothy Drake ima 22 godine i njegovi roditelji obogatili su se prodajom dijamanata. Kako jeTimothy izjavio, u njegovoj obitelji o novcu se nikad nije govorilo jer, kako je objasnio, uvijek je bio tu negdje.

Instagram

- Kupovine, odlazak na wellness i tretmani za pomlađivanje dio su moje svakodnevice od moje 14. godine - priznao je.

Kad nije sa svojom obitelji u Palm Beachu, vrijeme najradije voli provoditi u Europi. Skoro 30 tisuća pratitelja na Twitteru svakodnevno obavještava o posjetima luksuznim buticima u Parizu.

- Bio sam u Europi u listopadu i studenom i u svakom hotelu sam boravio u predsjedničkom apartmanu gdje noćenja stoje od 27.000 do 42 tisuće dolara - ispričao je Timothy. Dodao je da je u noćnim klubovima u jednoj večeri znao potrošiti i do 20.000 dolara na alkohol, ili na jahtu do 50.000 dolara.

Evan iz Los Angelesa ima 20 godina, a od 12 razvija aplikacije. Bogatstvom koje je stekao može si priuštiti da putuje helikopterom. Jedna od palikacija koju je napravio omogućuje mu da mu, ako mu zatreba, helikopter bude dostupan u roku od pet minuta.

Instagram

Kad ne radi, Evanu je najdraže unajmiti jahtu i putem Instagrama pozivati ljude da mu se pridruže na zabavi.

Nathaniel De Lorentis 21-godišnjak je koji je sam sebi dao nadimak Cashfleezy. Na društvenim mrežama uglavnom objavljuje fotografije s novcem što smeta većini koji ga prate na Instagramu. No on o tome ima svoje mišljenje.

- Najviše mrze kad se fotografiram s novcem u rukama ili dizajnerskom odjećom - priznaje i sam te dodaje da je kreditna kartica samo komad plastike.

Instagram

Ubrzo nakon što je to izgovorio, njegova djevojka Lydia posula ga je novčanicama u kadi i sve to snimala, piše Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 05:05