OPAKI PLAN

BIZARNA DRAMA U HOLLYWOODU Kozmetičarka Jennifer Aniston završila u zatvoru jer je htjela ubiti konkurenciju

 Facebook

Dawn DaLuise bila je poznata kozmetičarka u krugu hollywoodskih zvijezda sa A liste. Svoju karijeru je ostvarila još dok je Jennifer Aniston snimala 'Prijatelje', a ona je svaka dva tjedna dolazila na set kako bi je depilirala. S godinama je dobila veliku klijentelu, kod nje su se uređivali Christina Ricci, Sarah Michelle Gellar, Freddie Prinze Jr. te brojni drugi.

No, sve se počelo urušavati nakon što se u njezin kvart doselio konkurent te je ubrzo počekla dobivati i prijeteće poruke.

Policija kaže kako je Dawn DaLuise htjela platiti bivšem sportašu te NFL zvijezdi da ubije njezinog konkurenta, ali on na svu sreću nije poduzeo nikakve korake po tom pitanju.

Naime, Dawn je bila uvjerena da joj njezin konkurent Gabriel Suarez šalje prijetnje putem SMS-ova i pošte, a njezina kućna adresa čak je završila na internetu uz oglas u kojem stoji kako je ona 'ljepotica željna seksa te fantazira o simulaciji silovanja'.

Kako više to nije mogla podnijeti, a njezin prijatelj Edward Feinstein podržavao je njezine sumnje, Dawn je bila sigurna da joj konkurencija prijeti.

Nakon što je neimenovani sportaš odbio ubiti za nju, Dawn je završila u policiji, a naposljetku se ispostavilo da joj je prijetio Edward Feinstein, prijatelj koji ju je uvjerio da je konkurencija pokušava uništiti.

Policija je također otkrila kako je Feinstein kriminalac s debelim dosjeom zbog pljački i krađa identiteta pa je sad i on iza rešetaka zbog više optužbi.

Dawn će iz pritvora izaći samo ako plati milijun dolara jamčevine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 23:38