NOVI PROBLEMI

BIVŠI PARTNERI OPET NA SUDU Milan Popović tuži Severinu i njezinog menadžera Tomicu Petrovića?

Zagreb, 251114.U sklopu humanitarne akcije "Uljepsajmo njihov svijet", za poboljsanje zivotnih uvjeta u Specijalnoj bolnici za kronicne bolesti djecje dobi, Gornja Bistra, Severina Vuckovic odrzala je u KD Vatroslav Lisinski humanitarni koncert.Foto: Neja Markicevic / CROPIX
 Neja Markicevic / CROPIX / Neja Markičević / CROPIX

Čini se da će Severina Vučković imati novih sudskih problema s bivšim partnerom Milanom Popovićem.

Popović je navodno odlučio tužiti splitsku pjevačicu s kojom ima dvogodišnjeg sina Aleksandra zbog lažnog prijavljivanja kaznenog djela.

Zbog istog djela navodno i Severininu menadžeru Tomici Petroviću prijeti ista tužba. Naime, Severina je prošle godine tužila srpskog biznismena da je krivotvorio dokumente njihova sina Aleksandra, točnije njegovu putovnicu. Zbog te prijave Popović nije mogao izvesti sina sedam mjeseci iz Hrvatske.

Hrvatsko Državno odvjetništvo u međuvremenu je utvrdilo da je putovnica koju je izdalo srpsko Ministarstvo unutranjih poslova legitimna i odbacilo tužbu.

Do sada se spominjao iznos od 25 tisuća eura kao odšteta koju bi Popović mogao zatražiti od Severine kao nadoknadu troškova koje je imao, jer je bio prisiljen sina viđati isključivo u Hrvatskoj.

Od Popovićeve glasnogovornice Tatjane Wojtehovski u četvrtak nismo dobili odgovor, a Petrović je bio nedostupan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 16:07