OTKRIVENO

BIVŠA ROCK ZVIJEZDA NA PSIHIJATRIJI 'Strahuje da ISIS planira teroristički napad na njegovu djecu'

Musical group Creed accepts 'The Welcome To The Big Time' award at the My VH1 Music Awards at the Shrine Auditorium in Los Angeles, 11/30/00. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)
 Kevin Winter

Frontmen grupe Creed, koji je ovog tjedna osvanuo u svjetskim medijima nakon što je na svojoj Facebook stranici objavio video u kojem tvrdi kako su ga pokrali bliski suradnici i izdavačka kuća te zbog toga sad nema ni krov nad glavom, prije nekoliko dana završio je na psihijatrijskom promatranju.

Iako je u videu za fanove izjavio da već neko vrijeme ne konzumira drogu i alkohol, izvješće iz policije kojem je u posjed došao portal TMZ, pokazuje suprotno.

Također, potvrđuje navode njegove supruge da je paraoničan, a uz to ona smatra i opasan za sebe i okolinu. To je otkrila u zahtjevu za razvodom braka koji je predala sudu prošlog mjeseca te traži puno skrbništvo za njihovo dvoje djece.

Policija ga je 13. studenog našla uz cestu dok je bio, kako stoji u dokumentima, vidno nadrogiran. Uvjeravao je policiju da ga netko želi otrovati pa su ga smjestili u psihijatrijsku bolnicu na tri dana.

Jaclyn Stapp tvrdi da Scott uzima niz droga od kokaina, ecstasyja, metamfetamina do PCP-a. Prema njezinim riječima, kako je navela u zahtjevu za razvodom, Scott je pod utjecajem droga postao paranoičan pa, između ostalog, tvrdi da je on obilježen te da ISIS planira teroristički napad na njegovu djecu, a to su mu sve otkrili glasovi u glavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:20