Ponosna na bujni dekolte

BIVŠA NATJECATELJICA 'BIG BROTHERA' nikad zadovoljnija izgledom, Tina Šegetin nove i veće grudi stalno stavlja u prvi plan

 Instagram

Iako krajem prošle godine nije pobijedila u 'Big Brotheru', 25-godišnja Riječanka Tina Šegetin dobro je iskoristila svojih pet minuta slave. Samo šest mjeseci nakon završetka reality showa, atraktivna plavuša u Beogradu je korigirala grudi.

Otkad je skromnu 'jedinicu' zamijenila solidnom 'trojkom', Tina novi dekolte ponosno pokazuje na društvenim mrežama, a novu fotografiju snimila je u Crnoj Gori.

Riječanka je operaciju navodno platila 3000 eura, a financirala ju je sama. Novac je, izjavila je svojedobno, zaradila snimajući reklame i modne kampanje, a u poboljšanju imidža pomogao joj je i honorar koji je dobila od sudjelovanja u showu.

Šegetin je nekoliko godina prije korekcije grudi povećala i usne, a odlaske pod nož voli i njezina godinu dana starija sestra Barbara, koja se još u 'Big Brotheru' pohvalila kako je na izgled potrošila najmanje 7000 eura.

Osim što je smanjila nos i povećala grudi, u usne je ubrizgavala hijaluronsku kiselinu. Barbara je pred kamerama također rekla kako joj je novi dekolte platila majka.

Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 10:05