UČLANILA SE U HČSP

Bivša misica Katarina Banić: Ne vjerujem da se gay rađa tako, mislim da je to stvar odgoja... i nikad se ne bi udala za Srbina!

'Ja sam odgojena u kršćanskoj obitelji, zna se što je kršćanstvo, svi bi se trebali tako odgajati'
Split, 100611.Miss Hrvatske Katarina Banic.Foto: Josko Supic / CROPIX
 Joško Šupić / CROPIX

Prošlogodišnja Miss Hrvatske Katarina Banić u intervjuu za Red Carpet izjavila je kako ne vjeruje da se gay rađa rođenjem i da svome djetetu nikada ne bi dopustila da bude homoseksualac.

"To je jedna stvar koju ja nikad ne bi dopustila da bude. Ne vjerujem da se gay rađa tako, mislim da je to stvar odgoja i sredine koja se odgaja", izjavila je bivša misica. "Ja sam odgojena u kršćanskoj obitelji, zna se što je kršćanstvo, svi bi se trebali tako odgajati", dodala je Katarina.

Uz to, Triljanka ima podjednako odlučne stavove i što se tiče Srba.

"Nikad se ne bi udala za Srbina. Ne znam što mi život može donijeti, ali moja želja je da to ne bude Srbin.", podijelila je Banić svoje mišljenje o našim susjedima.

Nakon što se učlanila u HČSP, stranku poznatu po svojim anti-gay stavovima i protivljenju pobačaju, Banić je priznala kako je to učinila radi moguće koristi, a ne zato što je proučavala njihov program.

Na novinarsko pitanje je li protivnica pobačaja, i bi li ga dopustila da je primjerica silovana i zatrudni, Katarina je rekla kako bi pobačaj ipak dopustila u nekim situacijama.

"Sigurno bih ga zabranila ako si u vezi i to ti se dogodi. To je ipak božji dar", zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 06:26