ANTEA KODŽOMAN

BIVŠA MANEKENKA IZAZVALA BURNE REAKCIJE ZBOG TRANSFORMACIJE VANJŠTINE 'Prvi dojam vara, nisam radila nikakve zahvate'

 Igor Soban, Livio Andrijić/CROPIX

- Nisam radila nikakve zahvate na sebi. Na reviji sam imala jaču šminku, i to sam već naglasila. Na slikama koje su u novinama stavili za usporedbu, a koje su slikane prije deset godina, imam još dječje lice. Uz to, imam i aparatić za zube pa mi usta nisu identična, a otežano mi je i smijanje - vidno iznervirana komentirala je bivša manekenka Antea Kodžoman napise u medijima u kojima se komentira njezin potpuno izmijenjen izgled.

Iako kategorički tvrdi da na sebi baš ništa nije mijenjala, ne može se ne primijetiti kako sadašnja djelatnica marketinga NK Lokomotiva djeluje gotovo neprepoznatljivo.

U 24 sata čak se spekuliralo da je na cijeli niz zahvata potrošila oko 70.000 kuna. U taj je iznos uračunato, navodno, povećanje grudi prije nekoliko godina, a u istom se tekstu navodi da je silikone nedavno zamijenila novima.

Hijaluronsku kiselinu, koja se često koristi za povećanje usana, Antea, tvrdi, nikad nije koristila, a vidno veće usne su takve zbog aparatića za zube.

Ako je suditi prema njezinoj izjavi, nije korigirala ni nos, a ne koristi ni botoks. U svakom slučaju, slika govori više od tisuću riječi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 20:45