IZGLEDNI BRAČNI KRAH

BIT ĆE TO JEDAN OD NAJBURNIJIH RAZVODA IKAD Kako će Brad Pitt i Angelina Jolie podijeliti pola milijarde dolara?

Šestero djece, zajednička imanja i basnoslovni honorari mogli bi voditi u gorak i buran razvod
US actor Brad Pitt (R) and actress Angelina Jolie arrive on the red carpet for the BAFTA British Academy Film Awards at the Royal Opera House in London on February 16, 2014. AFP PHOTO / ANDREW COWIE
 ANDREW COWIE/AFP / Andrew Cowie

Ni godinu dana nakon što su se i službeno vjenčali, jedan od najslavnijih holivudskih parova Brad Pitt i Angelina Jolie su pred razvodom, tvrdi časopis InTouch. Tenzije su u posljednje vrijeme među roditeljima šestero djece sve veće. Svađe para koji je izgledao nerazdvojan počele su kratko nakon vjenčanja, a pojačale se tijekom snimanja filma “By The Sea” u kojem zajedno glume.

Objava na jesen

O svom razvodu, tvrdi izvor, javnost će obavijestiti do kraja ove godine. Pitanje razvoda navodno je potegao upravo Brad Pitt, a razlog je Angelinina potreba da ga kontrolira od prvog dana veze. Tako je jedna od osobina koju je u početku obožavao kod svoje supruge postala kap koja je prelila čašu. Brad jednostavno više nije mogao podnijeti pritisak i poželio je biti slobodan.

Oduzimanje moći

- Iako mu je u početku odgovaralo da ona preuzme kontrolu, odlučio je oduzeti joj moć koju je imala nad njim - kaže izvor. Ipak, prije no što se raziđu, moraju zajednički odraditi promociju filma “By The Sea”, a vrlo je izgledno i sezonu dodjela nagrada ukoliko se film pokaže uspješnim.

- To je za Angie najintimniji film dosad i znači joj jako puno. Preklinjala je Brada da ostanu zajedno dok film ne postane hit, što ona čvrsto vjeruje da će biti. On je nevoljko pristao - rekao je izvor za časopis. Možda će to vrijeme biti dovoljno da slavni par ipak dvaput promisli o razvodu i ostane zajedno.

No, ukoliko se ipak odluče na taj krajnji korak, Brad i Angie imat će što za dijeliti. Naime, par u svom vlasništvu trenutno ima kuću u Los Angelesu, stan u New Yorku, dvorac Miravel s vinogradom u Francuskoj, te Villu Constanza u Italiji.

Zajednička zarada

Nedavno su za 6,5 milijuna dolara prodali dom u New Orleansu. No, to je tek kap u moru njihova zajedničkog bogatstva koje doseže oko pola milijarde dolara. Iznos svakodnevno i raste jer po ulozi svatko zaradi oko 15 milijuna dolara, a dobru zaradu donose i reklamne kampanje. Zajednička zarada očekuje ih i od filma “By The Sea”. Ipak, najvrednije što imaju su djeca koja su ih dosad držala u, naizgled neraskidivoj vezi i zbog kojih su se, na kraju, lani i odlučili vjenčati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 21:24