BROOKE MCCARTER

BIO JE VELIKA ZVIJEZDA 80-ih, GLUMIO U JEDNOJ OD NAJPOZNATIJIH HOROR KOMEDIJA Vampir iz filma 'Lost Boys' umro od teške bolesti

 Screenshot

Brooke McCarter, koji je glumio Paula u kultnoj horor komediji ‘The Lost Boys’ iz 1987. godine, preminuo je nakon borbe s dugotrajnom i teškom bolešću.

52-godišnji glumac i glazbenik preminuo je u utorak od komplikacija urođene bolesti, manjka alfa-1-antitripsina, koja je najviše posljedica ostavila na jetru, prenosi TMZ .

McCarter nema veliku filmografiju iza sebe, no osim što je bio glumac, bio je svestrani umjetnik i glazbenik. Filmsku je karijeru započeo ulogom u filmu ‘Thrashin’’ koji je među zvijezde lansirao Josha Brolina i Red Hot Chilli Pepperse. Uslijedile su uloge u TV serijalu Zona sumraka, a popularnost je stekao vampirskom horor komedijom ‘The Lost Boys’ gdje je glumio uz Kiefera Sutherlanda i Coreyja Heima.

Glumačku je karijeru napustio na više od deset godina kako bi se bavio glazbom i drugim interesima. Snimanju se vratio 2009. godine ‘Uh-oh Showom’, opet horor komedijom koja nije dobila dobre kritike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:38