VATRENA GLUMICA

'BILA SAM ODBIJENA MILIJUN PUTA' Christina Hendricks o svom teškom putu do slave

Christina Hendricks našla se na naslovnici svibanjskog izdanja 'Flare' magazina u nevjerojatno pripijenoj žutoj haljini dizajnerice Stelle McCartney, razbarušene vatreno crvene kose.

Prsata ljepotica u otvorenom intervjuu za magazin priznala je kako joj je hit serija 'Mad Men' pomogla da uspije u karijeri, no i kako su je na početku kada bi došla na audiciju odbijali.

- Bila sam na milijun audicija i bila sam odbijena milijun puta, stoga nisam imala izbora nego se naviknuti, ispričala je glumica.

- Nemaš izbora, ili si za to ili nisi. Možeš napustiti audiciju misleći kako si upravo rasturio, i onda ti kažu da ne izgledaš baš poput lika kakvog su oni zamislili. To nema veze s talentom. Moguće je da je netko prekinuo vezu s crvenokosom prije neki dan i jednostavno me ne želi angažirati, rekla je Hendicks.

Unatoč uspjehu, Hendricks tvrdi kako je paparazzi ne opsjedaju.

- Još uvijek mogu izaći iz kuće, baciti smeće u najgorem izdanju i nitko me ni ne primjeti, što je u redu. Nisam slavna još, budimo iskreni. Živim normalnim životom. Nisam poput Jennifer Aniston, kojoj ljudi kampiraju ispred kuće, ispričala je Christina Hendricks.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 16:08