KONTROVERZNA SNIMKA

BIJES NA TWITTERU Gledatelji razočarani jer ga nije pojela anakonda: 'Pa ništa se nije dogodilo!'

 Facebook

WASHINGTON Što može biti gore od toga da živog čovjeka pojede zmija? Sudeći prema reakcijama američkih gledatelja na Twitteru, gore je kad te zmija ne pojede, a trebala bi.

Naime, mnogi su gledatelji očekivali kako će avanturistu Paula Rosoliea u dvosatnom specijalnom TV programu Discoveryja divovska anakonda uistinu pojesti. Uostalom, program se najavljivao kao spektakl u kojem će gledatelji moći vidjeti kako 'čovjek ulazi u stomak anakonde'.

Sve što su brojni gledatelji mogli vidjeti tijekom dvosatnog programa, ispresijecanog gomilom reklamnih poruka, bio je napad zmije na Rosolieja, omatanje oko njega i zagriz u zaštitnu kacigu na njegovoj glavi.

Rosolie je potom pozvao svoj tim u pomoć, rekavši kako osjeća da mu zmija drobi ruku.

'Počeo sam osjećati kako mi prestaje protok krvi u ruci te kako mi se kost savija. Došao sam do točke kad sam morao odustati.'

Discovery je prije emitiranja odbijao odgovoriti na pitanje kojom dužinom je zmija progutala Rosolieja, a on je sam na pitanje o svojoj 'pojedenosti' odgovorio:

'Snimili smo priču o pokušaju. Show se zove 'Pojeden živ' i radili smo naporno kako bismo to i napravili. No, morat ćete pogledati show da vidite što se dogodilo'.

Gledatelji su očekivali spektakl, a dobili predugi dokumentarac u kojem se previše toga ne događa.

Očekivano, Twitter je odmah po završetku emisije eksplodirao nezadovoljstvom mnogih gledatelja:

















































Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 10:08