NESTAŠNA ZVIJEZDA

BIJELA KUĆA ODGOVORILA NA PETICIJU ZA DEPORTACIJU BIEBERA Može li kanadska teen zvijezda ostati u SAD-u?

 Miami Police

Preko 200 tisuća Amerikanaca potpisalo je pEticiju kojom su tražili od predsjednika Baracka Obame oduzimanje zelene karte i deportaciju popularne tinejdžerske zvijezde Justina Biebera iz SAD-a u Kanadu.

Iako je Obamina administracija odlučila odgovoriti na svaku peticiju koja prikupi više od 100 tisuća potpisa bez obzira koliko ona besmislena bila, ovaj put se svojim odgovorom nisu proslavili s obzirom da je iz Bijele kuće poručeno kako 'nemaju komentara'.

- Hvala vam na vašoj peticiji. Žao nam je što ćemo vas razočarati, ali ovu peticiju nećemo komentirati - piše u priopćenju Bijele kuće.

- Ostavit ćemo drugima da komentiraju slučaj gospodina Biebera, ali smo zadovoljni što vam je stalo do pitanja imigranata, jer nje naš sadašnji sistem loš - stoji u priopćenju u kojem je Obamina administracija nastojala objasniti važnost promjene politike prema imigrantima.

Podsjetimo, 270 tisuća ljudi potpisalo je peticiju za deportaciju Justina Biebera iz SAD-a nakon što je pjevač uhićen zbog ulične utrke navodno pod utjecajem alkohola i lijekova.

Peticija je pokrenuta u siječnju ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 13:30