SPLETKE U KUĆI

BIG BROTHER Brandon o Horvatu: Kako netko može biti toliko ljubazan, to je sve samo taktika

Ljubomoran je jer se družim s tobom i Lesterom - otkrio je Nikoli

Kako se bliži veliko finale stanari sve češće razgovaraju jedni o drugima iza leđa. Priča se o taktikama, ponašanju svih u kući i njihovim željama za novcem. U tome prednjači Brandon .

Smatra kako su Horvat i Nirmal najveći taktičari jer se ponašaju potpuno drugačije nego što se ponašaju u stvarnosti. Naravno, nema dokaza za to, ali vjeruje kako je to logično.

- Kako netko može biti toliko ljubazan, siguran sam kako je to sve samo taktika - rekao je Brandon, a potom 'popljuvao' Nirmala i kazao kako o njemu nema nikakvo mišljenje te da mu je samo stalo do pobjede.

Za sebe smatra najvećim postignućem to što je stigao tako daleko, do finalnog tjedna.

- Toliko sam drugačiji od svih, a dogurao sam do finala. Nadam se da je publika shvatila koliko sam iskren - napomenuo je najkonfliktniji stanar.

Nakon što je ispričao što je imao krenuo se zabavljati na sve moguće načine, ali nije uspio pobijediti dosadu pa se vratio ogovaranju Horvata.

- Ljubomoran je jer se družim s tobom i Lesterom - otkrio je Nikoli, a onda se ponovno pokušao zabaviti.

Malo je skakao u bazen, a potom pjevao i na kraju se vratio onome što mu najbolje ide - komentiranju drugih.

- Najjadnije mi je kada netko izađe van i pravi se pametan. Imala je stotinu dana reći nam što misli, ali nije. To je odvratno - rekao je Brandon što misli o Bojani.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:31