VELIKI OSOBNI GUBITAK

BESKRAJNO TUŽNA IVANA PLECHINGER 'Tako sam sretna što je bio moj i što sam bila njegova...'

'I znam da će nekima ići na živce što ovako stavljam srce na dlan na ovom mjestu...'
Zagreb, 161110.Cinestar, Avenue mall. Premijera filma Harry Potter i darovi smrti -prvi dio. Sedma i posljednja avantura mladog carobnjaka biti ce ispricana kroz dva cjelovecernja filma. Na slici: Ivana Plechinger je dosla na premijeru filma.Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
 Bruno Konjević / CROPIX

Prije dva dana preminuo je otac Ivane Plechinger s kojim je bila jako vezana, a pjevačica i radijska voditeljica trenutačno proživljava najteže trenutke u životu.

Iako nije sklona dijeljenju intimnih ispovijesti s javnošću, osjetila je potrebu da napiše važnu misao kojom želi zbližiti ljude dok nije prekasno.

- Hvala vam svima i znanima i neznanima na svakoj poruci ljubavi i brige koju ste mi uputili. I ako vam iz ove tuge mogu prenijeti jedinu stvar koja mi daje mir – recite svima onima koje volite koliko ih volite i koliko ste im zahvalni na svemu što za vas predstavljaju u vašem životu. Ali sada. Još dok su pored vas… Ja sam imala tu sreću da je moj Tata otišao znajući koliko ga volim i koliko sam zahvalna na svemu što mi je pružio. Toliko sam sretna zbog tog - napisala je na svom Facebook profilu Ivana i primila poruke podrške od velikog broja prijatelja i poznanika.

- Da. Intimno je ovo. Vrlo. I znam da će nekima ići na živce što ovako stavljam srce na dlan na ovom mjestu. Razumijem i to. Ali ima među vama onih koji će uzeti telefone u ruke ili još bolje poći k svojima i širiti ljubav. E, zbog vas ovo pišem i u vaša jedra dobar vjetar šaljem i vama je sve jasno - poručila je voditeljica koja se na taj način željela oprostiti od oca i potaknuti sve ljude da rade na odnosima do kojih im je stalo.

Na dan kad je umro njezin otac, Ivana je objavila na Facebooku dirljivu oproštajnu poruku:

- Moj Tata... Pun ljubavi, veseo, optimističan, srčan, strastven, darežljiv, osjećajan, brižan, predan, zaljubljen u matematiku, glazbu, nogomet, Slavoniju, veselo društvo, svoju djecu i unuke. Tako sam sretna što je bio moj i što sam bila njegova i tako beskrajno tužna što ga više nema... Još jučer Vigo ga je učio svirati ukulele. Bila je to nažalost zadnja lekcija Profesore... Al ono što ostaje uvijek ljubav je - napisala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 10:33