LUKSUZ BEZ GRANICA

Bernie za zaruke kćeri potrošio milijun funti: Šampanjac je tekao u potocima, za poklon dobila Bugattija

Zabava za 300 gostiju organizirana je u napuštenoj londonskoj elektrani Battersea, koja je potpuno preuređena
 SIPA

ZAGREB - Po megazvijezdu Rihannu poslan je helikopter u Pariz, šampanjac Cristal tekao je u potocima, a gosti su stizali skupocjenim Aston Martinima i Ferarijima na zabavu kojom su se slavile zaruke 22-godišnje Petre Ecclestone i 26-godišnjeg poslovnog čovjeka Jamesa Stunta. Gosti su bili pozvani u napuštenu londonsku elektranu Battersea na južnoj strani Temze. Upravo na tom mjestu Beatlesi su 1965. snimili kadar iz svog filma “Help!”, a grupa Pink Floyd cover za album Animals iz 1977. godine.

Šampanjac u potocima

Na slavlju mlađe kćeri šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea nije se štedjelo. Elektrana je preuređena u raskošnu dvoranu. Oko 300 gostiju, a među njima i britanska princeza Beatrice i njen dečko David Clark, mogli su uživati u luksuzu bez presedana.

Gostima se služila slavna votka Snow Queen iz Kazahstana, koja se radi od organske pšenice i vode koja izvire u podnožju Himalaja. Konobari su nudili Cristal, koji je tekao u potocima. “Kad su se okupili svi gosti, pao je golemi zastor koji je otkrio drugu prostoriju, potpuno crnu. Zidovi i dekoracije bili su crni, jedino su ruže bile krvavo crvene. Sve je izgledalo prilično spektakularno”, prenio je Daily Mail izjavu jednoga gosta.

Kamion iznenađenja

U jednom trenutku pred ulaz je stigao kamion u kojem je bilo iznenađenje za Petru: ručno građeni Bugatti Veyron. Na tablici je pisalo jedno slovo i jedan broj - F1.

Luksuz za tristo gostiju

Preuređenje elektrane

Postavljeni su rimski stupovi, ogledala i viseći lusteri

Skupa votka na stolu

Posluživana je votka Snow Queen iz Kazahstana, voda s Himalaje i šampanjac Cristal

Bogati meni

Nuđeni su teletina na milanski, tartufi i najfinija čokolada

Dar za Petru

Bernie Ecclestone joj je darovao Bugatti Veyron

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 19:55