TATA, KUPI MI SVE

Bernie kupio svojoj kćeri Petri najskuplju kuću u SAD-u

ZAGREB - Nedavno je imala zaruke koje su koštale milijun funti i živjela u kući u londonskom kvartu Chelsea vrijednoj 56 milijuna funti. Ali Petra Ecclestone otišla je korak dalje. Bogatoj nasljednici tata Bernie Ecclestone upravo je kupio najskuplju kuću u Americi.

Šef Formule 1 platio je naime 91 milijun funti za vilu kraj Los Angelesa. U njoj će se 22-godišnja Petra, koju prati glas najrazmaženije djevojke u Velikoj Britaniji, moći slobodno raskomotiti u 5200 kvadratnih metara svoje nove kuće koja leži na zemljištu od 20 tisuća četvornih metara.

Useljenje u kolovozu

Mlada nasljednica u kuću će se useliti nakon udaje za svog dečka Jamesa Stunta u kolovozu. U njoj će, kako najavljuje, lakše pokrenuti dizajnersku karijeru, koja je već jednom krenula pa onda zapela.

Petra je naime lansirala vlastitu mušku liniju kad joj je bilo 19, ali se nakon 14 mjeseci ta odjeća prestala proizvoditi. Prije dvije godine potpisala je ugovor sa sisačkom modnom kućom Siscia, ali nam ondje nisu znali odgovoriti kako ta suradnja napreduje.

No Petra je odlučna u nakani da je svijet prestane doživljavati kao razmaženo derište i želi postati poslovna žena, a ne biti netko kome je jedina zanimacija neprestano obilaziti dućane . Njezina nova kuća, na žalost, nimalo ne ide u prilog njezinu novom, ozbiljnijem imidžu koji si je poželjela.

Na slikama je vidljivo da kuća izgleda kao kopija nekadašnje ultrapopularne vile Carringtonovih iz Dinastije. Naslovna špica gdje se Krystle i Blake spuštaju stepenicama, koja je ušla u televizijske anale, snimana je na imanju Filofi u Kaliforniji, ali je producent Aaron Spelling ipak dašak atmosfere prekopirao i u svoju vilu.

Slavni susjedi

Upravo je od njegove udovice Candy Bernie kupio kuću. Sagrađena je 1980-ih u stilu francuskog dvorca i nalazi se na ekskluzivnom predjelu brežuljaka Holmby malo izvan smoga Los Angelesa.

Vila je na zemljištu koje je nekada pripadalo Bingu Crosbyju. Obitelj Spelling sagradila je vilu koja je u to vrijeme bila najveći dom u okrugu Los Angeles i okružena ostalim domovima slavnih susjeda. Candy Spelling kaže da je stubište njezine kuće zapravo bilo inspirirano filmom “Prohujalo s vihorom”.

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU JUTARNJEG LISTA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 23:31