SKUPO PREUREĐIVANJE

BAUŠTELAC PETRI ECCLESTONE UKRAO MILIJUNE Sve je potrošio na skupe aute i prostitutke

 SIPA

Kada je kći vlasnika Formule 1 Bernija Ecclestonea Petra Stunt (25) odlučila renovirati svoj novi dom u Londonu, znala je da to neće biti jednostavan posao.

Naime, nakon što je već potrošila gotovo 60 milijuna funti na kuću s 14 soba u londonskom luksuznom kvartu Chelsea, slavna rasipna nasljednica poželjela je još 25 milijuna funti teških preinaka, uključujući prostranu podzemnu garažu kako bi njezin bogati suprug James imao gdje držati svoje skupocjene automobile.

Posao je povjerila građevinaru i obiteljskom prijatelju Paulu Fleuryu koji je dotad radio na brojnim projektima za obitelj Ecclestone.

No, nakon dugogodišnje suradnje s megabogatašima, Fleury je očito poželio isto takav život.

Početkom ovog mjeseca taj 46-godišnji otac dvoje djece osuđen je na devet mjeseci zatvora nakon što je otkriveno da je prekršio sudski nalog o zamrzavanju imovine dok je bio pod istragom da je pronevjerio 1,6 milijuna funti iz pozamašnog budžeta koji mu je bio na raspolaganju za preinake Petrine kuće.

Kontrolirati toliki budžet nikome nije jednostavno, no Petra je ostala nemalo šokirana kada je vidjela da joj na kućnu adresu stižu kojekakvi čudni računi nimalo povezani s rekonstrukcijom kuće i gradnjom podzemne garaže. Ispostavilo se da je Fleury novac trošio na skupe izlaske, u samo jednoj noći navodno je znao potrošiti po 100.000 funti.

Kupovao je i nekretnine po inozemstvu, u svom rodnom Manchesteru viđen je kako vozi Ferrarije i druge skupocjene jurilice, a na Range Roveru njegove supruge osvanule su privatne registarske pločice.

Novac je navodno trošio i na striptizete i prostitutke.

Nakon što su ih zabrinuli računi građevinara, Petrini odvjetnici zatražili su istragu te zamrzavanje Fleuryjeve imovine dok je istraga u tijeku.

Paul Fleury u međuvremenu se rastao od supruge, koja je odbila komentirati novonastalu situaciju, a on je nedavno osuđen na devet mjeseci zatvora.

- Stvar je u rukama policije i bilo bi neprikladno da komentiram slučaj - kazala je novinarima Petra Stunt.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 01:36