POD PRITISKOM

BAREM JE JEDNA ZVIJEZDA PRIZNALA 'I ja imam celulit i prištiće, nisam tako savršena kao što mislite'

LOS ANGELES, CA - APRIL 13: Actress Jessica Alba attends the 2014 MTV Movie Awards at Nokia Theatre L.A. Live on April 13, 2014 in Los Angeles, California. Michael Buckner/Getty Images/AFP== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
 Michael Buckner / 2014 Getty Images

Zahvaljujući vrhunskoj šminki, vrhunskim doktorima i vrhunskim Photoshop majstorima percepcija javnosti oko pojma savršene ljepote i ljepotica sve više je nerealna.

No, da ima onih koji priznaju kako su ispod te fasade i prepravaka obični smrtnici kao i mI, koji se ponekad pola sata trudimo prekriti onaj grozni prištić na licu, pokazala je i Jessica Alba.

Inače jedna od omiljenih ljepotica u svijetu, Jessica je odlučila progovoriti o 'stvarnoj ljepoti', ali i tome koliki stres doživljava zbog umjetne ljepote.

'Osjećam veliki pritisak svakog dana jer su mediji o meni stvorili sliku s kojom se teško nositi. Ja uopće nisam savršena, ni moj ten nije savršen, a ni moje tijelo. I ja imam celulit i prištiće', rekla je slavna 32-godišnjakinja u jednom intervjuu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 10:35