DOBRA GLUMA

'AVA I JA SE NISMO SEKSALI, ONA JE JAKO INTELIGENTNA I NE BI NA TO PRISTALA' Uroš nakon dva tjedna izbačen iz kuće Velikog brata

'Prošli put je pobijedila Marijana Čvrljak jer se seksala s Nemešom, pa smo se Ava i ja prve večeri dogovorili da simuliramo vođenje ljubavi', kazao je kaskader
 YouTube

Kaskader Uroš Ćertić je treći natjecatelj koji je ispao iz kuće Velikog brata i iz utrke za 50.000 eura, a nakon napuštanja showa izjavio je da nije bilo seksa s Avom.

- Prošli put je pobijedila Marijana Čvrljak jer se seksala s Nemešom , pa smo se Ava i ja prve večeri dogovorili da simuliramo vođenje ljubavi kako bismo što duže ostali. I 'ručni rad' je bio gluma. Htio sam napraviti show. Poslije smo drmali i kombi. Ovo mi je prvi reality, a Ava je imala iskustva u 'Survivoru' gdje je ostala do kraja. Rekla mi je da parovi najduže ostaju u ovakvim showovima pa smo sklopili dogovor da sve odglumimo. U tome smo i uspjeli jer smo već prvog tjedna bili zaštićeni od nominacija. Ava je jako inteligentna i nikada ne bi pristala na seks sa mnom pa sve i da sam ja to htio - rekao je Uroš.

Kazao je i kako su Avine suze sve bile samo gluma.

- Vjerujem da se nakon nekoliko dana zaljubila. Bilo mi je neugodno. Imali smo dogovor da se držimo zajedno do kraja, ali kad je prešla granicu, morao sam je ostavit - kazao je kaskader te dodao da nikad nije rekao da se zaljubio u Soraju, no ipak je priznao:

- Ona je više moj tip nego Ava. Razbila je sve predrasude koje sam imao o njoj. Nije imala nijedan konflikt u kući. Nijednom nije čak ni opsovala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 05:20