POTEZ ZA NOTES

Argentinska starleta Belen Rodriguez napisala na Facebooku da ide na put pa joj u luksuzni stan upali pljačkaši i opustošili ga!

Starleta i manekenka Belen Rodriguez na svom zidu na Facebooku objavila je kako se sprema na put sa svojim zaručnikom. Kada se vratila kući shvatila je da je njen stan u Milanu opljačkan.

Ova ljepotica iz Argentine učinila je ono što se nikako ne preporuča, posebno ne nekom tko je toliko popularan i ima veliki broj obožavatelja.

Nekoliko dana prije polaska na Facebooku je napisala 'Ok! Imam sve poklone, sve sam spakirala. Krećemo za dva dana. Prošlo je pet godina od zadnjeg Božića s mojom obitelji. Jako sam sretan!'

Dana 20. prosinca dodala je 'Ok...Traju posljednje pripreme prije polaska. Ne brinite, o svemu ću vas obavijestiti. Pusa!'

Lopovi su u njezin elegantni stan kojeg dijeli s dečkom plesačem provalili 23. prosinca. Portir u zgradi idući je dan uočio razbijen prozor na njihovom stanu te je o svemu obavijestio policiju.

Podsjetimo, argentinska starleta diljem svijeta je postala popularna nakon što je u javnost procurio video seksa koji je snimila dok je bila maloljetna, a u njemu se pojavljuje zajedno s tadašnjim dečkom Tobiasom Blancom, koji je snimku i prodao medijima.

Belen je isprva tvrdila kako nikada nije snimala seks, a njen tadašnji deško Fabrizio Corona je čak pokušao podmititi Tobiasa s 3,7 milijuna kuna kako ne bi objavio video.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:39